V razmislek vsem tistim, ki mislijo, da jih bo cepivo odrešilo in prineslo svobodo....lepo prosim, preberite še kakšno drugo mnenje, ne samo mnenja politične stroke.
11/01/2021 by Karin Rižner
Te dni budno sledim dogajanju okoli “cepljenja” s Pfizerjevim zvarkom. Priznam, da propagandnega materiala o zvarku ne morem niti prebirati več, tako neokusno je. Sem pa pred kratkim odkrila, zakaj se mi vse skupaj tako upira. Čeprav sem prebrala celotno registracijsko dokumentacijo proizvajalca, me je poimenovanje “cepivo” vseeno pretentalo in nisem opazila, da sem padla na iste limance kot že toliko ljudi pred menoj. Potem sem gledala zelo zanimiv video Focus on Fauci, kjer je dr. David Martin opozoril na eno majhno, a izjemno pomembno podrobnost.
Oglejmo si, na kaj je opozoril David Martin. Izraz cepivo je pravno in strokovno definiran izraz in pomeni točno določeno pravno in strokovno definirano sredstvo. Kot prvo, cepivo mora spodbuditi specifični imunski odgovor v prejemniku cepiva z namenom, da v prihodnosti ne bo zbolel za tem povzročiteljem. Kot drugo, cepivo mora prekiniti kroženje povzročitelja.
Zakaj govorim o tem? KER mRNK “CEPIVO” NI CEPIVO, vsekakor ne po zgornji definiciji. Tako so ga poimenovali zato, da so za zvarek lahko dobili dovoljenje za uporabo v sili, ker če bi ga poimenovali resnicoljubno, nikoli ne bi dobili dovoljenja za trženje. Naklonjenost cepivom je v družbi preveliko in preveč vabljivo, da tega privatne korporacije ne bi izrabile za svoj komercialni namen.
Kaj je torej Pfizerjev zvarek? Je visoko tehnološki MEDICINSKI PRIPOMOČEK, s katerim v prejemnike vbrizgavajo sintetične patogene delce in z njimi povzročijo bolezen (več kot 80% prejemnikov zvarka dobi simptome bolezni – sploh po drugem odmerku, ki so večinoma hujši kot pri naravni infekciji s SARS-Co2 virusom). Sintetični patogeni delci (delci virusnega genetskega materiala – mRNK) prejemnikove celice spremenijo v kemične tovarne novih patogenih delcev (virusne “spike” beljakovine). Nihče ne ve, koliko celic bo tako uzurpiranih in za koliko časa. Posledice za prejemnike zvarka so nepredstavljive. Samo človeški umi tipa Frankenstein ob tem doživljajo evforične izpade. Vsi ostali ostajamo brez besed nad človeško ignoranco, aroganco in brezobzirnostjo.
Medtem ko se slovenske zdravstvene oblasti s Pfizerjevim zvarkom spravljajo nad nič hudega slutečo starejšo populacijo, ki ni kriva nič drugega, kot da preveč zaupa, po svetu že preštevajo mrtve, pohabljene in poškodovane po “cepljenju” z mRNK zvarki. Poročil je vsak dan več… Tudi v Sloveniji so se začele pojavljati novice o poškodovanih. Edino vprašanje za slovenske zdravstvene oblasti, ki se mi poraja, je: “Koliko žrtev bo moralo pasti, da nas boste prenehali zavajati?” Deset, tristo, tisoč, pet tisoč, deset tisoč?!?