Sedaj pa gre zares. Smo tik pred začetkom predvajanja resnice. Res so nas Q drop malo zmedli čez celo leto, vendar so nas tudi držali pokonci v veri, da smo prisli do tu. Če bi nam budnim v marcu bilo jasno, da do konca novembra ne bo še resnice v javnosti, bi se meni prvi mešalo. Sama misel, da se do konca novembra v javnosti nič ne bo vedelo bi nam razneslo možgane in tudi moč, da vas budim devet mesecev, bi mi odvzelo, ker bi izgledala misija nemogoče, da to zdržim. Fizični in psihični napor. Mislim, da ga ni težjega dela na tem svetu, ki ti jemlje toliko energije kot zbujat zaspance.
Kakorkoli, sedaj smo tu. Lockdowni so povsod, vsi tudi v ZDA pišejo dva tedna hrane, tokrat gre zares. Ker itak vas pol, ki berete ne verjame, vam dam nekako "potrdilo iz 3D realnosti". Včeraj je Janša izjavil, da bomo virus premagali (virus so kabalisti, prvi, ki bo sikal tu spodaj gre na Blok o virusu ali o Janši),
S TEM, DA BOMO DOMA, DA SEDIMO NA KAVČU IN GLEDAMO TV (ni rekel ne brati knjigo ne karkoli drugega, REKEL JE GLEDATI TV, mislim, da je dovolj nazorno, da smo tukaj).
Torej, kot sem ze pisala, jutri je obletnica atentata na Johna F. Kennedyja, torej bo declass in bo prislo v javnost kdo je naročnik umora. Kar je seveda za trnuljcice teorija zarote, pa bodo dobili prvo macolo, če bo TV kaj povedala (če ne bo, nič hudega), ponedeljek torek bodo sledile druge novice, torek verjetno pad jeza, sreda 60.rojstni dan John Johna, kar bi znal biti velik show z njegovo vrnitvijo in 26.11. Dan zahvalnosti hard pričetek gledanja tv in RED PILL.
Naj dodam, da twiter profil John Kennedyja opozarja, vam govorim cel čas, da se boste morali soočiti z njimi, da spregledate ali da jih vidite. Torej to nekako potrjuje moj uvid, da ko se zruši Matrix bodo reptili vidni, ne bo več iluzije in nam ne bodo izgledali več humanoidi. Bolje, da se na to pripravite (če to ne bo sedaj, bo vsekakor ob flesu - 21.12, vendar bolje, da se na to pripravite že sedaj, da nas ne zadene kap)
Zanimivi dnevi resnice so pred nami, to čakamo 9 mesecev. Končno se bom spočila, ko nam izklopijo net. Če ne bo vec fb (verjetno bo, zna pa bit prazen, bom odprla profil pa ga poiscite). Nastelajte si Signal, ker bo med blackoutom telefon izklopljen, samo 112 bo možno klicat.
Lepo gledanje resnice (jutri zacne, kulminacija bo iz dneva v dan vecja). Kdaj komplet izklop? Po mojem komaj 26.11.
Rada vas imam
Namaste
Suzana