Damir Golobič, † 29.junij 2016

Pred štirimi leti, 29.junija 2016, je zadnjič odšel v službo 30-letni policist Damir Golobič. Nihče si ni niti mislil, da je to njegov zadnji dan, da tako mlad moški ne bo nikoli več vstopil skozi vrata v hišo, katere stari, prvotni del je bila tudi rojstna hiša moje pokojne mami. Ja, policist Damir je bil moj sorodnik, sin mojega bratranca Andreja, ki je kmalu po tem, ko je pokopal svojega edinega otroka, od žalosti in s strtim srcem umrl še sam.
Kaj se je zgodilo pred štirimi leti ?
Uradna verzija, ki je "držala vodo" celi dve leti in štiri mesece, je bila da je tega dne po Brežicah in okolici postopal Nemec neurejenega videza, ki je bil pred tem s strani hrvaške mejne kontrole ob poizkusu vstopa v HR zavrnjen, saj pri sebi ni imel veljavnih dokumentov, ker so mu potekli.

Potem, ko je bil vrnjen v Slovenijo, je prosto postopal po okolici, od vasi do vasi in od hiše do hiše zvonil, trkal, butal po vratih in ponekod prosil, drugje zahteval denar, vodo, hrano, dostop do elektrike, da si bo napolnil telefon. Domačini so seveda reagirali in prijavili postopača, v samih prijavah je bilo navedeno da gre po videzu sodeč, najverjetneje za migranta.
Policija je seveda reagirala, na teren je odšlo nekaj patrulj, vendar ga zlepa niso našli. Nazadnje ga je našla Damirjeva patrulja, odšel je do neznanca, ki je napol klečal napol ležal v travi ob cesti in ko je bil Damir tik ob njem, se je le-ta obrnil in ga z nožem zabodel. Rane so bile tako hude, da je nekaj ur kasneje umrl v bolnišnici. Takratna oblast pod taktirko Mira Cerarja in stranke SMC, je prikrivala identiteto morilca in trdila, da je šlo za Nemca. Čez nekaj časa so spremenili izjavo in trdili, da ga je nemški turist, nato da je šlo za nemškega državljana, psihičnega bolnika oz. osebo s psihičnimi motnjami. Ja saj gladek verjetno res ne moreš biti, če nekoga, ki ga prvič vidiš, meni nič tebi nič zakolješ sredi belega dneva.In to človeka, ki ti je po uradni dolžnosti prišel v pomoč.
Kljub temu da si je Mirotova oblast na vse kriplje prizadevala skriti resnico, smo sorodniki že na pogrebu vedeli, da ga je ubil 22-letni ilegalni pakistanski migrant, ki je pri starosti 17 let "pribežal" v Nemčijo, tam zaprosil za zaščito in pomoč, dobil vse kar države EU pač nudijo revežem, ki pribežijo iz vojnih območij, pa mu to še ni bilo dovolj. Kljub nemški državni pomoči, se je začel ukvarjati z uličnim kriminalom, žeparil, kradel torbice, vlamljal v parkirana vozila. Tudi to mu ni bilo dovolj, spajdašil se je s preprodajalci drog, jih začel preprodajati tudi on, nazadnje se je zadrogiral še sam in samo vprašanje časa je bilo kdaj in kje bo naredil tako ali drugačno sranje.
Njegovo ime je bilo Bastian Ifrim, Bastian je seveda privzeto nemško ime, ki si ga je nadel ob urejanju dokumentov, ko je prišel v Nemčijo kot "begunec". S tem seveda ni nič narobe, narobe pa je to, da je slovenska oblast s premiejem Mirom Cerarjem na čelu, slovenski javnosti lagala o identiteti morilca, jasno, saj so bili takrat, sredi leta 2016, vpleteni v enega največjih švercerskih poslov. Po uradnih podatkih policije, so namreč v obdobju 2015-16 s klimatiziranimi avtobusi iz slovensko-hrvaške meje v Avstrijo zvozili preko 570.000 "doktorjev, atomskih fizikov, inženirjev vseh branž". To, da lahko mi teh 570.000 znanstvenikov po Dublinskem sporazumu kadarkoli po hitrem postopku gladko dobimo nazaj na sončno stran Alp, se marsikdo še danes ne zaveda, politiki vseh barv pa vam tega seveda ne bodo povedali. In Nemčija je ravno te dni zagrozila vsem članicam EU, ki so se uprle prerazporejanju "beguncev"(med njimi končno tudi Slovenija), da bo začela izvajati Dublinski sporazum, če ne sprejmejo povišanja kvot za posamezne države.
Šele konec oktobra 2018, torej dve leti in štiri mesece kasneje, je g.Sandi Čurin, državni sekretar na MNZ-ju, v živo v oddaji Tarča na nacionalni RTV-SLO, potem ko mu je počil film zaradi provociranja Katarine Bervar Strnad iz PIC-a (pod okriljem Mirovnega inštituta, enega od nevladnih organizacij ki sicer neuradno stojijo za petkovimi politkolesarjenji), priznal da ga je ubil ilegalni migrant in to ne z nožem, kot so ves ta čas trdili, ampak z mačeto !! Oddajo sem gledal v živo in nikoli ne bom pozabil srda, ki je takrat nastal v meni. Banda lažnjiva, in to vodi našo državo, politiko, gospodarstvo.
Oikofobi, ksenofili, kvizlingi.
Ko se je decembra 2018 podpisoval zloglasni Marakeški sporazum, sta novi premier Šarec in stari premier ter novi zunanji minister Cerar, "nagradila" Sandi Čurina za njegovo razkritje okoli zakola slovenskega policista s tem, da sta ga gladko poslala v Marakeš podpisat sporazum namesto njiju. In si tako za veke vekomaj oprala roke okoli tega sporazuma, ki v temeljih ruši Evropo in sodobno zahodno civilizacijo. Res sta primer pokončnosti, niti tistega kar javno zagovarjata, nista upala sama podpisati.
Ga ni boga, da bilo kdaj iz bilo kakšnega razloga podprem bilo katero stranko, ki je bila takrat v vladi Mira Cerarja (SMC, DeSUS, SD in opozicijske zaveznice SaB in ZL, današnja Levica) in bilo katero "nevladno" organizacijo, ki je takrat in še danes podpira in aktivno sodeluje pri kulturnem in znanstvenem "bogatenju" Evrope in ki ima na svojih rokah Damirjevo kri. In ki z etiketo nujno potrebne "raznolikosti" oz "diversity" zagovarjajo ta import-biznis, a hkrati nam, ki se ne strinjamo z masovnim uvozom znanstvenikov brez vseh dokumentov, odvzema pravico do te iste raznolikosti, drugačnosti našega razmišljanja. Še več, non-stop smo na tapeti obtožb "sovražnega govora, nacizma, fašizma, domobrančkov, belčkov..." in podobnih laži, manipulacij in diskreditacij, ki so znana orodja in dolga roka propadlega režima. Pejte se solit, druge svetovne vojne je že zdavnaj konec.
Podporniki zgoraj omenjenih strank in "nevladnih" organizacij, jaz res ne vem v katerem času vi živite, vem pa da smo desetletja narazen.
V času, ki je minil od konca druge svetovne vojne pa do danes, do obdobja v katerem živimo tisti, ki ne pustimo da nam partijski sekretarji perejo glave in možgane, je človeštvo izumilo računalnike, internet, človek je bil na Luni, nastala je Evropska Unija, v krvi je razpadla enopartijska juga, Sovjetska zveza je šla cugrunt, Kuba se odpira svetu, ameriški predsednik je bil na obisku v Severni Koreji, Slovenija se je osamosvojila, dobila svoj Tolar, bila sprejeta v EU in Schengen, električna vozila postajajo vsakdanjost, itd... vi pa še vedno za vsakim vogalom vidite domobrance, fašiste in naciste ?
Pa v katerem obdobju ste vi ostali, jebelacesta ?
Pri vsej pozitivi in napredku, ki se je zgodil v zadnjih 75-ih letih po svetu, nekateri še vedno ščitijo svoje stolčke s širjenjem nemira med ljudmi in obujanjem ter preganjanjem nekih že davno izgnalih in pozabljenih duhov.
Zbudite se že enkrat in ne sanjajte več o polpretekli krvavi zgodovini. Je pa res, da se vsepovsod kažejo znaki propadlega enopartijskega totalitarizma, ki na "mirnih" protestih v zakrinkanih črnosrajčniških uniformah s pestjo zamahuje in pljuva policistom v obraz ter poziva k pobojem drugače mislečih, po internetu poveličuje Goli otok, Barbara rove, Kočevske gozdove. Novodobni fašizem in nič drugega. Pometite med svojimi vrstami in zaprite že enkrat krvavo polpreteklo zgodovino.
V tem istem času je npr. Nemčija, velika poraženka druge svetovne vojne, samo zato ker je bila enotna v želji zaključiti s krvavo zgodovino, postala svetovna velesila. Pri nas pa po 75 letih še vedno odmeva pozivanje na smrt nekim zdavnaj propadlim xy-izmom.
Razliko med vzhodom in zahodom, med enopartijsko diktaturo proletariata, kot smo včasih rekli, in sodobno zahodno civilizacijo, si lahko ogledate že samo s primerjavo takratne vzhodne in zahodne Nemčije, in bi vam moralo biti jasno kam peljejo tile petkovi bicikel-manevri, še sploh zdaj ko so začeli vabiti antifovce iz Dunaja in Nemčije v pomoč pri delanju zgage in nasilja po Ljubljani.
Slej ko prej bodo pri zganjajnu kaosa pristopili v pomoč še uvoženi "doktorji in znanstveniki" in ko bo vse skupaj ušlo izpod kontrole, se pa le spomnite na kaj nekateri opozarjamo že od l.2015 naprej.
In ker sem večni optimist, vem da bomo ustavili ta rdeče-črni uničevalski stroj in iskreno upam, da je bil naš Damir prva in zadnja žrtev islamskega terorizma pri nas. Damir, počivaj v miru !!