Ljudje gredo protestirat na kolesih pred parlament, zato, ker imajo dovolj Globoke Države... Ker imajo dovolj diktature z maskami. Ker imajo dovolj medijev, ki lažejo. Ker bi radi samo živeli... ker bi radi, da njihovi otroci hodijo v vrtce in šole in bi pač starši hodili v službo. Ker bi radi obiskali svoje ostarele starše, ki so po domovih.

LJUDJE BI RADI ŽIVELI! Ljudje bi radi živeli tako, da se premikajo iz mesta na mesto... da potujejo brez strahu, da jih bo nekdo legitimiral... Ljudje bi radi imeli dovolj denarja za svoje enostavno... življenje. Pa ne zato, da bi jim dala to Država. To nam je bilo obljubljeno, ko smo prišli na ta svet. Če ne sploh ne bi hoteli priti. Vsaj jaz zagotovo ne. Obljubljeno mi je bilo, da bom živela v obilju. Seveda nisem mogla vedeti, da je bilo to obilje, takrat, ko sem prišla na svet rezervirano za posebno elito, vsi ostali pa smo sužnji, ki moramo delati za to, da ima elita denar. Pa še dobro so nas skregali med sabo, zato, da smo krivili drug drugega namesto, da bi videli, od kje prihala Zlo!

Ja... elita je vedela že od kar je tukaj začela: Deli in vladaj! Če bodo ljudje skregani med sabo... če bodo fouš drug drugemu... če bodo obtoževali drugega, da ima to,kar bi moral imeti jaz, potem bodo pozabili na to, kdo je z vsem skupaj začel, kdo je pravi gospodar in kam se v resnici steka denar!

Namesto, da bi se ljudje združili med sabo in zahtevali svoje pravice in da gre elita in vsi strici, ki so povzročili agonijo v zapor... se med sabo obtožujejo in govorijo, da je nekdo "slab", zato, ker je debel (komentarji pod sliko debelušneža na kolesu)... in da so ljudje slabi in podobni opicam, ker plešejo pred parlamentom... Aja... pa pozabili smo, da so "nedelavni"... in da so novinarke "prostitutke".

Ljudje... resno...  A LAHKO ŽE NEHATE OBSOJATI DRUGE, KI SAMO ZAHTEVAJO TO, KAR JE NJIHOVO NAZAJ?  A lahko nehate zmerjati in obsojati tistega, ki ne izgleda tako, kot vi "dovolite"? A lahko pustite ljudi, ki vam niso nič naredili pri miru?

A lahko razumete, da človek, ki protestira proti temu, ker so mu kratene osnovne človekove pravice ne krati vaših pravic?

Zakaj obsojate?

Zakaj govorite grdo o ljudeh, ki samo... živijo oz. želijo samo svoje nazaj?

Od kje veste, da so tisti, ki kolesarijo podkupljeni? Jaz recimo nisem dobila nobenega denarja in poznam jih ogromno, ki ga niso. Zakaj lažete? Zakaj ponižujete sočloveka, ki bi rad samo svoje dostojanstvo nazaj? A to, da človek pove, kar misli ogroža vas? Spremenite svoja prepričanja!

Na svetu je dovolj dobrin, denarja in vsega za vse! Vsak bo dobil in imel vse, kar potrebuje. Zemlja se hitro dviga v višje dimenzije. Če ne boste šli v korak z njo, boste ostali tam, kjer ste... obtoževali še naprej take, ki si drznejo biti drugačni od vas, ki si drznejo zahtevati samo svoje pravice!