Po zakonodaji, kot jo je pripravila Trumpova administracija, bo spol določen na jasni biološki podlagi, ki jo bo ugotovila strokovna znanost. V rojstnem listu bo zapisan spol, ki bo ugotovljen po prirojenih genitalijah. Odpravljeni bojo vsi posebni zakoni, ki so usmerjeni v teorije spola.
Po poročanju New York Timesa poskuša vlada Donalda Trumpa trajno odpraviti spolno ideologijo v Združenih državah in namerava s svojim zveznim zakonom črtati izraz "trans" s spremembo opredelitve spola v določeno biološko stanje - rojen: moški ali ženska.
Na ta način bi bil spol moški ali ženski, nespremenljiv in bi ga določale genitalije, s katerimi se človek rodi in so zapisane v rojstnem listu, kar predstavlja "dokončen dokaz". Ukrep mora prav tako odpraviti posebne zakone za te skupine in politiko sanitarij transspolnih oseb.
Ne pozabite: spolna ideologija, ki jo v izobraževanju otrok in mladih spodbujajo različne države in mednarodne organizacije, je trend, ki meni, da spol ni biološka resničnost, temveč sociokulturni konstrukt. Z drugimi besedami, vsak si lahko izbere spol, ne glede na biologijo.
>>>>>> Klik