(Claudia Andromedas)

Kabala se bori. Daje zadnje udarce. Gre na vse ali nič.
Pravi: "Če Planet Zemlja ni naš - ne bo od nobenega!"
Vendar izgubljajo moč. Vsak dan so šibkejši. Vsak dan se zgodi nova Zmaga Luči. Vsak dan je "odstranjenih" več in več kabalistov.

Velik del planetarne Elite je že za rešetkami... so v zaporih Guantaname... ali pa v hišnem priporu pod strogim nadzorom.

Ne bomo dovolili nobenega zloveščega poskusa zoper človeštvo - uspešno je bil eliminiran poskus tretje - jedrske svetovne vojne.
Zemlja in Zemljani imajo neverjetno pomoč galaktičnih bratov, ki diskretno intervenirajo na Zemlji - nevtralizirali so vso atomsko orožje, ter vse zaloge tega na Zemlji.

Načrt GESARE in NESARE prinaša konec kakršnih koli oboroženih spopadov in vseh vojn na Zemlji. Ta načrt vključuje popolno razorožitev sveta, ter odpravo vojske.

Vsi narodi, vsi prebivalci Zemlje bodo živeli v miru in harmoniji. Definitivno ne bo več vojn in oboroženih spopadov.
Vsak posameznik bo imel več kot dovolj za udobno in mirno življenje.
Vsak posameznik bo imel udoben dom, obilje hrane in vsega, kar potrebuje za življenje, ter popolno zdravje.
Neodvisno od tega, a bo imel delo ali ne... na njegovem kvantnem računu bo zmeraj denar.

Prihaja nov finančni sistem. Vsi dolgovi v bankah bodo odpisani. Postopek se že sprovaja v najbolj revnih deželah.
Vse hipoteke bodo oproščene, prav tako vsi dolgovi kreditnih in debit kartic. Ljudem se bo vsaj delno vrnilo to, kar jim je bilo ukradeno skozi desetletja.

Plačevanje vode, elektrike in ogrevanja bo ukinjeno. Odprli se bodo povsem novi patenti svobodne energije, ki bo za vse brezplačna, vsem enako dostopna, ter vsem na razpolago.
Vsaka oblika energije bo zastonj, ne glede na kraj in na državo v kateri posameznik prebiva.
Davek na dohodek, na nepremičnine bo popolnoma ukinjen.
Plačeval se bo samo poseben davek na specialne usluge - 14 %!
Brez davka bo vse ostalo... hrana, naravna zdravila, hiše, avti iz "druge roke", ter vse, kar je primarnega pomena za harmonično in zdravo življenje vsakega posameznika.
Vsi bodo imeli tako imenovane "razmnoževalne naprave - stroje", ki bodo v trenutku pomnožili - manifestirali hrano, oblačila ali karkoli. Danes je to večini ljudi težko predstavljivo, vendar življenje na Novi Zemlji bo povsem drugačno.

Na Zemlji bo živelo Galaktično Človeštvo, popolnoma svobodno z pravicami, ki bodo za vse enake.
Ne bo več lakote, ne nasilja, ničesar, kar oddaja in predstavlja nižjo vibracijo.
Zemlja je živo Bitje, prehaja v 5.dimenzijo in človeštvo z njo.

Bolnišnice bodo preteklost, ne bo jih več. Ne bo več zdravil, ne cepljenj, ne bolezni kakršne koli vrste. Vse bolezni bodo izginile, ker na tej vibraciji ne obstajajo več! Zelo kmalu bodo v tej začetni fazi svetu predstavljene tako imenovane "zdravilne postelje", le te imajo moč in sposobnost, da v trenutku ozdravijo kakršno koli bolezen ali hibo sedanjega časa ali prihodnosti.

Prihaja življenje, ki si ga mnogi težko predstavljajo.
Vsaka oseba bo lahko zavestno izbrala koliko časa želi biti v 5.dimenziji v telesu, ki ga uporablja. Po želji in lastni odločitvi lahko zapusti to dimenzijo in gre više.
Vsaka oseba se bo svobodno odločila a želi imeti otroke, to ne bo več trend, oziroma standardni kliše, ki ga pozna 3D... šolanje, izobrazba, družina, otroci, upokojitev in smrt!
Vsak posameznik bo lahko svobodno izbral svoj izgled in starost telesa, kar pomeni, da bo naše telo večno mlado in lepo, če to izberemo in se tako odločimo.