Zelo kmalu (predvidoma v začetku aprila) se bodo razširile grozljive novice, ki jim bo skoraj nemogoče verjeti. Grozljive, ogabne, neverjetne stvari. To bo pretreslo vaš svet in lahko zamaje ter obrne na glavo vse, v kar iskreno verjamete. Ljudje, ki jih poznate, bodo obtoženi neverjetnih in strašljivih stvari. To so lahko vaši priljubljeni hollywodski igralci in igralke, politiki, novinarji, glasbene zvezde, predstavniki dobrodelnih organizacij, verski voditelji, voditelji držav, visoki policijski uradniki, sodniki, odvetniki, ...
Želimo si, da veste, da dobri ljudje bijejo tiho bitko izza zavese zato, da bi rešili svet pred to težko grozo.
To je samotna vojna. Tiha vojna. Obstaja velika verjetnost, da je niste niti opazili. Ampak kmalu boste imeli to možnost. Zaradi tega vas opozarjamo in vam polagamo na srce, da nas poslušate.
 
Mi smo samo skupina ljudi iz vsega sveta. Ne želimo si denarja in slave. Preprosto nismo več mogli gledati sveta, kako se seseda vase in kljub temu nič narediti. Zaradi tega vas želimo opozoriti.
 
Podpiramo Donalda J. Trumpa v trudu, da izsuši močvirje. Vseeno je ali marate Donalda J. Trumpa in nas Domoljube ali ne. Rad bi, da veste, da vas bomo ne glede na to branili. Dogajale so se grozne stvari, ki bodo prišle na svetlo. Prosimo vas, da niste prestrašeni. Bili boste varni. Temni bodo pripeljani pred roko pravice. Dobri ljudje bomo cveteli in živeli srečna življenja. Otroci in odrasli bodo osvobojeni od suženjstva.
 
Bodite pripravljeni na to, kar boste zvedeli. Nekatere resnice je težko pogoltniti.
 
#WWG1WGA #QAnon
 
Q