Avtor: Matej Rotovnik
Objavil bom 6 postov s pomembnimi dejstvi in povezav, ki kažejo na to, da je povezanost med Koronavirusom in 5G zelo tesna. To ne pomeni, da COVID 19 NE OBSTAJA, tako kot pišete nekateri v odgovorih brez konkretnih dejstev… ampak je načrtno dan v okolje, kar je dokazano, da prikrije simptome 5G vplivov na naše telo. Moj cilj ni tukaj, da vam natančno razlagam kako kaj deluje… pokažem vam pot, če vas zanima raziščite sami, če ne verjamete… tudi prav…
· Človeško telo ima svoje frekvence. Vsak organ deluje na svoji frekvenci… frekvenca se spreminja v vibracije in ta v energijo.
· 5G tehnologija deluje v območju 60 GHz. Že leta nazaj (2013) je bil sprejet konsenz glede uporabe tega območja za brezžično tehnologijo. Zadnja leta je bil pas 60 GHz nezaseden zaradi visoke absorpcije kisika, ki ga signali oddajajo v tem frekvenčnem pasu. Pri milimetrski valovni frekvenci 60GHz, ki jo uporablja 5G je absorpcija zelo visoka; kar 98 odstotkov oddane energije absorbira atmosferski kisik.
· Vpliv 60 GHz na kisikove molekule povzroči, da se elektroni začnejo pospešeno vrteti. Podobno se zgodi, če grejemo hrano v mikrovalovni pečici, ki jo obsevamo s 2.4 GHz frekvenco (4G). Molekule vode se pregrejejo, ker se začnejo elektroni pospešeno vrteti in s tem ogrejejo ostalo okrog sebe, v tem primeru hrano.
· Na podoben način 60 GHz frekvenca povzroči, da se v kisikovi molekuli začnejo elektroni hitreje vrteti in segrevati.
· Ko vdihnemo zrak in z njim kisikove molekule, gredo prek pljuč v kri. Iz pljuč izdihnemo ogljikov dioksid, ko kisik pride v pljuča, ga hemoglobin veže nase, da se preko krvi prenese v celo telo – mišice, možgane in vse ostale dele telesa. Če ob tem vključimo 5G (60 GHz frekvenco) - se kisikova molekula »pregreje« v območju 60 GHz frekvence, zato dihanje ni več tako enostavno. Hemoglobin ima težavo, da iz pljuč veže nase kisikovo molekulo. Posledično človek začne hlastati za zrakom ali celo pade v nezavest - veliko posnetkov iz Kitajske kaže, kako ljudje padejo po tleh - preprosto omahnejo. Izgovor - zaradi korona virusa?
· V videu si poglejte 10 minutno predavanje, kjer doktor Dr. Thomas Cowan, M.D. zelo plastično in razumljivo poveže različne dogodke v zgodovini z različnimi frekvencami, ki so zaposane tudi v mnogih knjigah...

https://www.facebook.com/1637946998/posts/10220604900905969/?d=null&vh=i

BISTVO OZEMLJEVANJA in uporaba sodobnih komunikacijskih tehnologij in drugih škodljivih električnih naprav
(sestavil Marjan Kogelnik)

Za odsotnostjo stika z Zemljo trpimo vsa živa bitja. Slednje se drastično odraža v primerih dolgotrajnih prekinitev zemljenja, čemur sledijo obolevnosti brez razlag v okvirih obstoječega sistema. Nazorni dokaz je raziskava Inštituta Maxa Plancka, kjer so več sto prostovoljcev izolirali od vpliva zemljinega polja, kjer so merjenja fizioloških procesov pokazala na resne anomalije v delovanju človeškega organizma. Dokaz na drugi strani pa je tudi učinek ob ponovni vzpostavitvi aktivnega zemljenja bolanih ljudi, poiskus je izvedel pionir raziskovanja zemljenja Clinton Ober. Zemlja je negativno nabita in ima na voljo neskončno veliko negativno nabitih prostih elektronov. Ko smo v stiku z zemljo z bosimi nogami, sedimo ali ležimo, prosti elektroni naravno stečejo s kraja, kjer jih je veliko (torej iz zemeljskih tal), tja, kjer jih primanjkuje (v človekovo telo). Električni potencial obeh se nekako po pol ure izravna, in to imenujemo ozemljitev. Če je v telesu veliko škodljivih prostih radikalov, ki so po naravi pozitivno nabiti, potem množica Zemljinih negativno nabitih elektronov premaga pozitivno nabite proste radikale v našem telesu in odločilno pripomore k zdravju

Nezemarljiv je istočasno tudi učinek ustvarjanja tujega in vsem živim bitjem nenaravnega okolja z razrastom uporabe sodobnih komunikacijskih tehnologij in drugih škodljivih električnih naprav, ki nam nevarno dvigajo električni potencial.

Pasivni in enostranski način ozemljevanja nam ob nehotenem stiku z Zemljo pretoči negativno nabite elektrone z bosonogstvom, blatnimi kopelmi ali vsakdanjim neposrednim stikom z zemljo in nam tako pomaga preprečevati vnetne in druge patogene procese v organizmu. V pomoč so nam lahko tudi razne izvedenke in pripomočki za ozemljevanja, s katerimi se je trg odzval na civilizacijsko vrzel.

Mnogo pomembnejši in učinkovitejši pa je zavestnoproaktiven pristop k ozemljevanju. Slednjega vzpostavljamo z osvojenim načinom življenja , vsakdanjimi vizualizacijami povezave do Zemlje kot živim in inteligentnim bitjem, z razvijanjem senzibilizacije do dreves in sodelovanja z njimi ter geomantijsko komunikacijo za harmonizacijo prostora in pokrajine