Emil Ledenko: JJ je bil zraven leta 1991 pri osamosvojitvi, leta 2008 in 2020 pri dveh velikih "krizah," poleg njega še nekateri isti igralci in vi, dragi moji ljudovi, še vedno NASEDATE?

Vsi, ki na svoje profilke dajete slogan "ostani doma, rešuj življenja" ste v stanju globoke hipnoze. Navadni butli. Se zavedate, da je Covid-19 šesta ali sedma generacija mutirale verzije Sars-a. A veste, da so ti virusi ves čas v nas in povsod okoli nas. Vsa ta leta, jebala vas pamet glupa. Naivni ste ko kurac, ki že več let ni obiskal "prijateljice." Tako kot pri vsakem drugem virusu se enih sploh ne dotaknejo, drugi zbolijo in prebolijo, tretji umrejo. Temu se reče NARAVNA SELEKCIJA. Kaj boste naredili s to jebeno karanteno in izolacijo, prestavili neizbežno za krajši čas? Pa pri vas v stanovanju je 100x več virusov in bakterij na majhnem prostoru kot jih je zunaj. Kaj se bo zgodilo, ko karantene ne bo več? Boste nehali obiskovat vaše dedke, babice in bolne? Ker prenašalci virusov smo VES ČAS.

To, kar delajo mediji trenutno in jim vi nasedate, je kdo od vas videl slike, imena in priimke umrlih, kakršenkoli dokaz da so številke resnične? Večina novinarjev prenaša informacije brez kakršnegakoli dokaza o čemurkoli. Nobene verodostojnosti. Plačani so, da pišejo, kar se jim reče. V Italiji je povprečna starost umrlih 79,5 let. Vsi težki respiratorni, srčni, takšni in drugačni hudi bolniki, ki brez kemije itak ne bi preživeli. In oni so umrli zaradi corone. Pizda pa vsako leto jih nekaj 10x več umre zaradi navadne gripe. Oziroma nihče ne umre zaradi gripe, gripa samo pospeši neizbežno.

Govorijo o zaprtjih mej ali vsaj poostrenem nadzoru na mejah. Poznam kar nekaj ljudi, ki tudi v tem času potujejo skozi problematične države. Nobenih kontrol, nobenega poostrenega nadzora, o čem za vraga pišejo mediji? Ustvarja se umeten strah, ki prodira v vse pore našega življenja in nas paralizira.

Torej, KJE SO DOKAZI ZA KARKOLI? Tako kot zgodba NASA-e o poletu na Luno v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. In od takrat, kljub vsej najmodernejši tehnologiji, nihče več ni uspel pristati na Luni. In tudi nobenih dokazov o takratnem pristanku na Luno ni ker so se po navedbah NASA-e izgubili. Veste zakaj? Ker nikoli nihče sploh ni bil na Luni.

Mediji vam prodajo zgodbo in vi takoj zagrabite. Na takšen način lahko delajo z nami dobesedno kar želijo. Na takšen način so se začele tudi vojne. Mediji sprožijo informacijo, zanetijo sovraštvo, zbudijo malo nacionalnega ponosa in "udri brat na brata."

Zakaj ne moremo stopiti skupaj, ko se je treba upreti represiji in manipulacijam? Če ni zunanjega sovražnika smo nebogljeni. Če bi nas nekdo napadel od zunaj, bi stopili skupaj. Tako kot stopimo skupaj, ko pride do naravnih katastrof kot so potresi ali poplave.

Tisti, ki nas vodijo, bi mogli biti VZOR. Če to niso, bi se mogli upreti. Pa kaj nam še ni jasno????

- dr. PingoSan

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 1 person, suit and text

Image may contain: one or more people, people standing and text