Mnogi kljub vsem dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je preprosto težko verjeti, da je kaj takega možno. Pa vendarle je. To so (ponovno) dokazali italijanski znanstveniki, izsledke svojih raziskovanj pa so predstavili na nacionalni konferenci National Biologist’s Chamber 25. januarja 2019. Po tej predstavitvi so njihova dognanja potrdile še certificirane kontrole in laboratorijske analize.

V cepivu za ošpice, mumps in rdečke so našli izjemno veliko količino celic človeškega zarodka – natančneje 360.000 celic. Od kje prihajajo? S celičnih kultur, na katerih gojijo viruse. Omenjeno cepivo vsebuje žive viruse, ki so oslabljeni. Osnova, na kateri vzgajajo viruse, naj bi bila tekom proizvodnje cepiva filtrirana, da bi se te celice odstranilo. DNK teh celic se ne bi smel nahajati v končnem izdelku, torej cepivu.

Cepiva vsebujejo DNK človeškega zarodka, ki povzroča avtoimunske bolezni in raka že pri otrocih - Planet Lepote

Mnogi kljub vsem dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je preprosto težko verjeti, da je kaj takega možno. Pa vendarle je. To so (ponovno) dokazali italijanski znanstveniki, izsledke svojih raziskovanj pa so predstavili na nacionalni konferenci National Biologist’s Chamber 25. januarja 2019. Po tej …