desktop1

Hollywoodske zvezdnice si lahko vsake toliko časa oddahnejo od blišča hollywoodskih luči in se z rdečih preprog in iz glamuroznih oblek vrnejo v vsakdanjo rutino, opustijo diete in oblečejo udobna oblačila. Poglejte si njihovo preobrazbo.

Vse ženske vemo, kako nam ličila lahko olajšajo življenje. A za nami vsaj ne tečejo hrume paparacev s fotoaparati v rokah, ki nas poskušajo ujeti nepripravljene in 'neurejene'.

S takimi težavami se ubadajo zgolj zvezdnice, ki jih paparaci neutrudno lovijo, v upanju, da jih bodo 'pofotkali' nenaličene, in potem fotografije prodajali raznim rumenim tabloidom, ki jih bodo z veseljem uporabljali z raznimi 'šokantnimi' naslovi, kot recimo 'zanemarjena zvezdnica'.

Zvezdnice so navsezadnje navadne smrtnice, in kot take, so brez ličil videti kot vsak normalni človek. V vsakem pogledu so lepe, ličila gor ali dol, mar ne?

Foto: Profimedia

FOTO: Kakšne so zvezdnice brez ličil - Zvezde - Cosmopolitan Slovenija

Hollywoodske zvezdnice si lahko vsake toliko časa oddahnejo od blišča hollywoodskih luči in se z rdečih preprog in iz glamuroznih oblek vrnejo v vsakdanjo...