img_20160528_110613

Mi smo na DM teku, pa ti? Še imaš čas da se nam pridružiš na Always stojnici, da skupaj premagamo stereotipe in pokažemo svetu, da početi nekaj 'kot punca' ni omejitev, ampak prednost.

Si vedela, da dekleta po vsem svetu vsak dan pošljejo več kot miljardo emotikonov? Si opazila tudi, da je večina emotikonov, povezanih s poklici in športom upodobljena z moškim? Always je skupaj z dekleti po vsem svetu željan spremembe v dojemanju punc kot šibkih. Zato smo naredili nove emotikone z ženskimi podobami, ki ženske bolj pravilno predstavljajo. Danes imaš priložnost da se z novimi emotikoni izraziš, se z njimi fotkaš in sodeluješ v nagradni igri za tri Huawei P8 lite pametne telefone!

Vse kar moraš narediti je, da se nam danes do 16. ure pridružiš v fotokotičku Always stojnice na DM teku v parku Tivoli, se fotografiraš pred objektivom naših fotografov in fotografijo deliš na svojem socialnem omrežju s pripisom #kotpunca (poskrbi, da bo objava javna, da jo bomo lahko našli).

Morda boš prav ti ena od treh srečnih dobitnic telefona P8 lite!

Pridruži se nam na DM teku in zadeni telefon Huawei P8 lite - Aktualno - Cosmopolitan Slovenija

Mi smo na DM teku, pa ti? Še imaš čas da se nam pridružiš na Always stojnici, da skupaj premagamo stereotipe in pokažemo svetu, da početi nekaj 'kot punca...