Kar nekaj časa se je govorilo o tem, zdaj pa se je izkazalo, da so bila namigovanja resnična.

Tara Zupančič bo namreč nova voditeljica priljubljenega POP IN-a, zabavne rubrike oddaje 24UR, ki je na POP TV na sporedu že od januarja 2003.

"Priložnost vodenja rubrike POP IN je resnično izjemna, zame velika osebna preizkušnja in popolnoma nov izziv, ki ga sprejemam z željo po učenju in izpopolnjevanju," je za spletno mesto 24ur.com povedala Tara, ki smo jo sicer pred kratkim v večji televizijski voditeljski vlogi lahko spremljali v šovu Popolna poroka.

"Verjetno bo ta priložnost na nek način spremenila tudi moje življenje, ga mogoče celo malo obrnila na glavo. Vsega pa se izredno veselim in komaj čakam na svojo prvo oddajo!" je še dodala.

Sicer pa je bila Tara letošnje leto največ pozornosti medijev deležna zaradi romance z našim glasbenikom Janom Plestenjakom. Jan njune zveze ne želi komentirati, je pa pred kratkim v intervjuju za revijo Story priznal, da je prišel čas, ko si želi otroke.

Preberi še: Jan Plestenjak ujet med vročim poljubljanjem! ali pa si oglej, kaj se je dogajalo v zakulisju spektakularne modne prireditve Victoria's Secret Fashion Show!

Priporočamo tudi članek: Se zaradi nenehnega obremenjevanja s hujšanjem redimo?!

Tara Zupančič, punca Jana Plestenjaka, potrdila govorice! - Zvezde - Cosmopolitan Slovenija

Kar nekaj časa se je govorilo o tem, zdaj pa se je izkazalo, da so bila namigovanja resnična.