Pa ga imaš. Bosta preživela vse te korake do skupne idile?

1. Greš na drugi zmenek

Ki je v bistvu prvi pravi zmenek, ker si na čisto prvem zmenku pravzaprav le preverjala, če zna tvoriti koherentne stavke in če ima vse zobe. To, da nima policijske kartoteke, mu za enkrat še ne verjameš čisto, ampak ima prijazne oči, tako da boš na tej točki malce tvegala.

2. Seks

Upaš, da ne bo katastrofalno bedno. Potem pa je prav prijetno. Ne najboljši seks tvojega življenja, ampak je fant nadvse čeden, tako da dobi še kakšno priložnost.

3. Greš na "fensi" zmenek

On povabi. On časti. Pobere te z avtomobilom, sveže svetlečem iz avtopralnice. Ti si končno lahko obuješ tiste božanske petke, ki si jih kupila na razprodajah v Milanu. Oba skupaj sta videti kot zvezdniški par in kočno se počutiš kot odrasla oseba na zmenku.

4. Predstaviš ga prijateljem

Seveda to storiš tako, da ga povabiš na lokacijo, kjer trenutno žuraš, zato da ubogi revež na enkrat spozna čisto vse tvoje prijatelje, nemudoma preklopi v paniko, ki jo poskuša nadzorovati z nervoznim srkanjem piva, a si vseeno poskuša zapomniti 20 novih imen. Naslednji dan: "Tina je tista s psom, ali tista, ki je še devica?"

5. Predstaviš ga staršem

Ker ne flirta s tvojo mamo in ker ga tvoj oče ni poskušal umoriti na pol poti skozi večer, snidenje sklepaš za uspešno. Do konca večera vseeno potiho upaš, da se mu mamin maček ne bo ponečedil v čevlje, kot se je to pripetilo pri zadnjem fantu.

6. Predstavi te svojim staršem

Seveda te obožujejo, ker si oblečena v tisto lepo oblekico, za katero vse tvoje prijateljce trdijo, da si v njej videti kot 30-letna devica, njegovi mami pa si prinesla skromno darilce in pohvalila njen svileni šal. Ko s kotičkom očesa vidiš, da je v kuhinji oče tvojemu izbrancu čestital, to sprejmeš kot kompliment in ne kaj nekaj disfunkcionalno čudaškega.

7. Tvoja ščetka v njegovi kopalnici

Kako sladko. Ta mali korak v razmerju, ki pomeni tako veliko. V bistvu on samo sumi, da uporabljaš njegovo ščetko. V zahvalo potem v svojo kopalnico spustiš njegov brivnik in mu dodeliš čisto njegovo brisačo. 

8. Prvi prepir

Je grozovit, ker si prvič povesta vse, kar je do sedaj ostalo skrito in se tako vendarle razkrije, kaj ga v bistvu na tebi moti. Ko si zmečeta vse nabrano v obraz, sledi seks in po nekem čudnem naključju, je to vajin najboljši seks do sedaj.

9. Skupaj gresta na poroko

Seveda mu je strašansko naporno in je tečen, vse dokler se ne znajdeta na samem dogodku, ti pa veš, da če preživita tole, bosta preživela vse. Ko reče: "Ti boš imela veliko lepšo obleko, ker meni teli 'volančki' v barvi skisane sperme pač niso okej," ti zaigra srce in pomisliš, kako izjemna poroka te čaka v prihodnosti. Ko od ženina bratranec zagrabi nevesto za rit, potem pa urinira v vedro za led, se odločiš, da poroke v bistvu ne boš imela.

10. Kakaš v njegovi kopalnici

Bravo! 

11. Ko se dogovorita, da bosta živela skupaj

Prva dva dni se oba nervozno hihitata, potem pa zadeve stečejo in potem sta tudi uradno najbolj ljubek par na svetu. Čestitamo.

Preberi še: To je najbolj popularno ime za deklico na svetu v tem trenutku ali pa preizkusi 10 preprostih pomlajevalnih trikov.

11 ključnih faz skozi katere gre čisto vsak par - Seks & razmerja - Cosmopolitan Slovenija

Pa ga imaš. Bosta preživela vse te korake do skupne idile?