21-letna igralka Inja Zalta, ki jo trenutno na POP TV občudujemo v glavni vlogi v serijiUsodno vino, se je v svoji preteklosti odločila za zelo drzno potezo.

Kot poroča revija Nova, je Inja v medijski svet vstopila, ko ji je bilo komaj 14 let. Kot najstnica se je s kolegico prijavila na eno izmed tekmovanj, ki so odpirala vrata v svet manekenstva, kot pravi, pa je prav ta vloga najbolj zaznamovala njeno dosedanjo kariero.

"Vse se je zgodilo zelo nepričakovano, po tem pa so se začela razna slikanja," je povedala Inja, ki je pri 19 letih prvič odvrgla krpice za priznano moško revijo Playboy.

"Fotografija je bila objavljena na tretji strani, kjer ne gre za popolnoma razgaljene fotografije, ampak fotografije, na katerih se samo malo vidijo joškice. Morda me zdaj malo moti, da me bodo ljudje vedno jemali le kot lepo punco, kot manekenko, ampak prav z igralstvom in razvijanjem svoje kariere v kulturno-umetniški smeri poskušam dokazati, da sem veliko več od tega. Ko sem bila mlajša, sem se slikala tudi v kakšnih malo bolj kočljivih pozah, na primer v spodnjem perilu. Saj pravzaprav ni nič takšnega, ampak jaz pri sebi vem, da sem naredila fotografije, na katere nisem ravno ponosna," je bila za revijo Nova iskrena Inja.

Kako hudo seksi je Inja na fotografijah, ki so nastale za Playboy, se prepričaj kar sama ...

Preostale tri fotografije zapeljive igralke, ki jih je posnel priznani fotograf Aleš Bravničar, si oglej na spletni strani Playboya!

Oglej si še: Najlepše slovenske fitnes trenerke (FOTO)!

Na dan prišla vroča skrivnost igralke Inje Zalta - Zvezde - Cosmopolitan Slovenija

21-letna igralka Inja Zalta, ki jo trenutno na POP TV občudujemo v glavni vlogi v seriji Usodno vino, se je v svoji preteklosti odločila za zelo...