Revija Forbes je pred kratkim objavila lestvico televizijskih igralk, ki so v preteklem letu, med junijem 2014 in junijem 2015, zaslužile največ. Na prestolu se je že četrto leto zapored znašla Sofía Vergara, ki pa si tokrat prvo mesto deli s Kaley Cuoco, zvezdnico humoristične serije Veliki pokovci, ki si je med drugim tudi s tem uspehom zaslužila, da jo podrobneje predstavimo.

Kaley Cuoco je točno to, kar imajo Američani v mislih, ko uporabijo izraz 'Girl Next Door'. Preprosto dekle iz soseščine, torej. Ves čas je dobre volje, nikoli ne komplicira, je odprta in odkrita, poleg tega pa je ljubiteljica športa.

Na prvi pogled ima torej zelo veliko skupnega s Penny, likom, ki ga upodablja v priljubljeni humoristični seriji Veliki pokovci.

Tudi Penny je namreč živahno in dobro razpoloženo dekle, ki pa navzven včasih deluje tudi rahlo kaotično. Tisti, ki ima priložnost bolje spoznati Kaley, pa kmalu ugotovi, da se v njej skriva še veliko več.

Prav vloga v omenjeni seriji je poskrbela, da je Kaley postala svetovno znana igralka. Lani ji je zagotovila tretje mesto naForbesovi lestvici najbolje plačanih televizijskih igralk na svetu, saj je z njo v enem letu zaslužila 11 milijonov dolarjev.

Letos pa ji je uspel veliki met, saj je - skupaj s kolumbijsko kolegico Sofío Vergara, zvezdnico serije Sodobna družina - zasedla celo prestol te lestvice! Med junijem 2014 in junijem 2015 je namreč zaslužila kar 28,5 milijona dolarjev.

Nekoč je za snemanje ene epizode zaslužila 300 tisoč dolarjev, po uspešnih pogajanjih o zvišanju plače pa po novem v žepe zbaše okrogel milijonček!

Višina honorarja pa ni edina stvar v njenem poslovnem življenju, ki ves čas narašča, nekaj podobnega se namreč dogaja tudi z njeno priljubljenostjo.

Ta je vrhunec dosegla januarja letos, ko je za upodobitev Penny drugič zapored prejela prestižno priznanje People's Choice Award (nagrada po izboru občinstva).

Podelitev teh prestižnih igralskih nagrad je v letih 2012 in 2013 celo vodila in tudi v vlogi voditeljice se je - zahvaljujoč suverenosti in predvsem obilici humorja - odlično izkazala.

Sicer pa zvezdnica ne skriva, da je vloga Penny zanjo sanjska, zato si lahko celo predstavlja, da bi igralstvo obesila na klin, ko bodo nehali snemati serijo: "Mislim, da bi bila zelo srečna, če bi se s to vlogo poslovila od igralskega posla."

Svetlolasa igralka, ki se je kot Kaley Christine Cuoco rodila 30. novembra 1985 v kalifornijskem mestu Camarillo, je prvo televizijsko vlogo, v kateri je spregovorila, dobila že pri šestih letih.

Takrat je kot osnovnošolka nastopila v več oglasih za priljubljeno barbiko, s čimer si je med drugim nakopala tudi zavist sošolk.

"Dekleta so bila res zoprna. Grdo so govorila o meni in se me izogibala," se spominja zvezdnica, ki se je zaradi tega od petega razreda šolala kar doma.

Kaley, ki je prvo glavno vlogo dobila pri sedemnajstih letih, ko je zaigrala v humoristični seriji Moja najstnica, ženska družba še danes ne diši pretirano, veliko bolje se počuti med moškimi, še posebno med soigralci iz serije Veliki pokovci:

"Ljubim moško družbo! Z moškimi se razumem bolje kot z ženskami."

V vlogi Penny sicer neredko viha nos nad svojimi piflarskimi prijatelji, v resničnem življenju pa je situacija povsem drugačna, odkrito namreč priznava, da je tudi sama prava piflarka.

"Raje si kupim nov računalnik, kot da bi sledila najnovejšemu modnemu trendu," pravi in doda: "Pamet je zelo privlačna in seksi. Piflarji so res lahko strašno seksi!" S predstavniki močnejšega spola pa jo povezuje predvsem ljubezen do športa:

"Sem oboževalka športa! Sem sin, ki ga moj oče ni nikoli imel." Najbolj se navdušuje nad košarkarskim moštvom Los Angeles Lakers, zato ni čudno, da na njihovih domačih tekmah redno sedi v prvi vrsti.

beri dalje

Kaley Cuoco je skoraj ostala brez noge - Zvezde - Cosmopolitan Slovenija

Revija Forbes je pred kratkim objavila lestvico televizijskih igralk, ki so v preteklem letu, med junijem 2014 in junijem 2015, zaslužile največ. Na prestolu...