Za to, da bosta skupaj do vrhunca prišla hitreje, izberita prave poze. Vaginalne stene so različno občutljive na dotik, zato izberita pozicije, ki bodo poskrbele za najbolj orgazmično združitev.

Orgazmična poza št. 1: Danes bom jaz glavna
Čeprav je enkraten ljubimec, mu daj vedeti, da ti je všeč, če občasno prevzameš vajeti v svoje roke. Da boš res 'šefica', naj on leže na hrbet, ti pa ga zajahaj tako, da ga gledaš v obraz. V tem položaju boš lahko nadzorovala globino prodiranja njegovega korenjaka in hkrati kot, pod katerim bo prodiral vate. Poišči najbolj občutljivo točko znotraj vagine in ostani v takšni poziciji, dokler ne doživiš vrhunca. Naslednjič lahko pozo malenkost spremeniš – tako, da se obrneš za 180 stopinj in mu pokažeš svoj hrbet.

Orgazmična poza št. 2: Se greva po pasje
Da bi te poseksal od zadaj, mu ne bo treba reči dvakrat, po pasje je namreč ena najbolj priljubljenih moških poz. Pozicija je dobra tudi zate, kajti njemu je v tem položaju omogočen popoln prodor vate in stik s prednjim delom vaginalne stene, kjer se nahaja tudi tvoja najbolj občutljiva toča G. Užitek bo obojestranski!

Orgazmična poza št. 3: Ti boš 6, jaz pa 9
Ne smemo zanemariti moči položaja 69, v katerem lahko še najbolje nadzorujeta vroče dogajanje. Z jezikom in rokami lahko tvoj fant najbolj učinkovito uravnava, kako hitro ti bo prišlo. Če opaziš, da ni ravno vešč v iskanju najbolj občutljivih točk pod tvojim pasom, mu z usmerjanjem daj vedeti, kakšni dotiki te najbolj vzbujajo.

3 top seks poze za hitrejši orgazem - Seks položaji - Cosmopolitan Slovenija

Za to, da bosta skupaj do vrhunca prišla hitreje, izberita prave poze. Vaginalne stene so različno občutljive na dotik, zato izberita pozicije, ki...