Se vam je že zgodilo, da so vas zasačili in vam je z jezika zletelo nepremišljeno opravičilo? Gre seveda za splošno pravilo, ki pa postane na moč zanimivo, ko gre za intimne pregrehe.

Ko gre za opravičila v stiski, so izgovori včasih prepričljivi, včasih ne, nemalokrat pa so prozorni, zato izvabijo salve smeha.

Lahko so tudi tako neslani, da se pozneje ‘avtorji’ čudijo sami sebi, kako jim je kaj takega sploh prišlo na misel. A so tudi spontani, izrečeni s toliko resnosti, da postanejo verjetni.

In jih tisti, katerim so namenjeni, celo vzamejo za verodostojne. Najpogostejša reakcija ‘prestopnikov’ pa je zanikanje.

Pa čeprav vas ujamejo v Evinem oziroma Adamovem kostimu in z nogami za vratom.

Zbrali smo nekaj tovrstnih zgodb, vezanih na nelagodne trenutke, ko se je sredi intimne igre nepričakovano prikazal nezaželeni ‘motilec’.

1 Še sreča, da si tu

“Borut je v službi končeval pomemben projekt in je že nekaj tednov delal do poznih ur. Nekega dne sem ga hotela presenetiti z doma kuhanim obrokom in sem se pozno popoldne odpravila v njegovo pisarno. S polno košaro v roki, v katero sem naložila njegove najljubše dobrote. Na pisalni mizi sva si pripravila priložnostni ‘piknik’ in uživala v hrani in klepetu. Prav prileglo se mu je malo odmora.

Medtem ko sva jedla, so njegovi kolegi odhajali domov in nazadnje sva ostala sama. Zaradi njegovega dela sva imela zadnje mesece malo časa zase, in medtem ko sem pospravljala posode, me je spreletela misel, da bi se lahko malo poigrala. Še več: zagrabila me je neustavljiva pohota. Začela sem ga nagovarjati, a se je upiral, češ da bi lahko kdo nenapovedano vstopil, toda nazadnje se je vdal. ‘Mečkati’ sva se začela na tleh in se kar hitro ogrela.

Kmalu me je Borut zagrabil za boke, mi dvignil krilo in me potegnil nad obraz ter me začel obdelovati z jezikom. V tistem trenutku so se odprla vrata. Obrnila sem se in zagledala priletno Borutovo tajnico z vprašujočim in zgroženim izrazom na licu. Zmrazilo me je, saj sem najprej pomislila, da jo bo pri njenih letih še kap. ‘Metka, Metka,’ sem nato zavpila. ‘Borut je padel in se udaril v glavo. Prinesite led! Hitro, hitro!’ sem jo zasula s ploho besed.

Na obrazu se ji je videlo olajšanje, saj si je menda krepko oddahnila, da je bilo tisto, kar je videla, nekaj drugega, kot si je mislila. Odhitela je do čajne kuhinje po led, medtem pa sva se midva umirila. Ko se je Metka vrnila, je Borut uspešno igral ‘ranjenca’ in skupaj smo odšli domov. Vendar sem tisti dan dobila doživljenjsko prepoved, da ga še kdaj obiščem v pisarni po izteku delovnega časa.” Marjeta, 27 let

2 Ugrabljenca

“Pred štirimi leti je Marko še igral nogomet v manjšem klubu. Visela sem na vseh tekmah, moja zgodba pa je iz časa, ko je bil poškodovan, in je sedel z menoj med gledalci. Med polčasom sva šla pozdravit njegove kolege v garderobo. Marko jim je mimogrede navrgel nekaj vzpodbudnih besed za nadaljevanje, čeprav ni verjel, da se bo dolgočasna predstava na zelenici kaj izboljšala.

Ko so se fantje s trenerjem vrnili na igrišče, me je zadržal in predlagal, da bi si privoščila enega na hitro. Bila sem takoj za in spravila sva se pod prho. Bilo nama je čudovito, pravzaprav tako lepo, da sva izgubila občutek za čas. Kar naenkrat so naju iz omame prebudili njegovi kolegi, ki so se po tekmi vračali v slačilnico. Bilo je prepozno, da bi se jim umaknila, kajti že naslednji trenutek so prvi iz gruče že zavili do prh in se začudeno ustavili.

Marko se je hitro postavil predme, da bi zakril mojo goloto, potem pa ustrelil: ‘Hvala bogu, da ste prišli. Nekaj fantov iz nasprotnega kluba naju je ugrabilo. Odnesli so nama vso obleko in naju pustili pod prho.’ Za trenutek se mi je zdelo, da so verjeli njegovi zgodbi, potem pa so prasnili v gromek krohot.” Andreja, 30 let

3 Lovim zajčka

“S fantom se zelo rada ljubiva na prostem. Med taborjenjem na Gorenjskem sva se nekega dne odločila za zahtevnejši vzpon v gore, si oprtala opremo in se odpravila na dvodnevno turo. Proti večeru sva iskala primerno čistino za nočni počitek, a je ni bilo, zato sva razgrnila spalni vreči kar ob poti. Ura je bila že pozna in prepričana, da ne bo ob nočnem času neslo nikogar več mimo, sva se začela ljubiti.

Beri dalje...

Ujeti sredi seksa! (8 norih resničnih zgodbic) - Seks & razmerja - Cosmopolitan Slovenija

Se vam je že zgodilo, da so vas zasačili in vam je z jezika zletelo nepremišljeno opravičilo? Gre seveda za splošno pravilo, ki pa postane na moč zanimivo...