Odkrijte skrivnosti vrhunskega solističnega seksualnega zadovoljstva. Tistega zasebnega za izključno vaše oči v slogu “naredi sama”.

Večina žensk obvlada mastrurbiranje oziroma samozadovoljevanje in po ugotovitvah statistikov jih približno 80 odstotkov redno solira. Podatkom navkljub pogovor, ko nanese na temo o tehniki masturbiranja, zanesljivo po nekaj stavkih zamre.

Brez zadrege se hehetamo ob ugibanjih, ali naj ženska pogoltne spermo ali ne, pogumno prisluhnemo tudi duhovitim pripovedim o posameznih izkušnjah, zmožne smo se celo norčevati same iz sebe zaradi neposrečenih poskusov kakšnega novega položaja, in to med večerjo s prijatelji.

Toda ko nanese pogovor na najbolj osnovno dejavnost, s katero se pri raziskovanju svojega telesa srečamo že v najstniških letih, pogovor že po nekaj stavkih utihne. Kakor da bi bilo samozadovoljevanje tabu. Odvečen tabu, bi rekla, kajti soliranje ni le zabavno, ampak ponuja izjemne rajske užitke.

Pri Cosmu smo pripravili mali vodnik z nekaj predlogi, s katerimi lahko izboljšate tehniko “naredi sama” in si odprete nove razsežnosti užitkov.

1 Vsestranska prha

Kaj potrebujete: prho ali kad in vse tisto, kar sodi zraven.

Primerno: za poživitev čutov.

Najprej pozabite na površno drgnjenje, tik preden zadovoljno utonete v spanec, raje se lotite pustolovske izkušnje. Samozadovoljevanje pod prho ali v banji je pravšnje prizorišče. Vse je milnato, spolzko, mokro in predvsem popolnoma zasebno. Zasenčite luč in si privoščite medlo svetlobo, izključite telefon in zaklenite vrata. Obračanje ključa pride seveda v po- štev le, če ne živite same.

V kopalnici prižgite nekaj sveč ter tako ustvarile romantično razpoloženje. Pripravite si tudi eterično olje. Vonj naj bo čuten, saj vas bo še bolj poživil. Če želite, lahko prižgete tudi dišečo paličico. Seksualno energijo vzbujajo vonji jasmina, vrtnice, cimeta … Potem stopite v kabino prhe in odprite vodo, ki naj ne bo ne prehladna ne prevroča.

Ko se bo tekočina zlivala po vašem telesu in se boste sprostile, usmerite curek prhe na vaginalno področje. Malo eksperimentirajte s pritiskom iz pipe, da boste odkrile najprimernejšo moč curka. Potem se začnite igrati in curek usmerjajte na različne dele vagine in notranjost stegen. Odkrijte, kje vas vodna moč najbolj vzburja in kje vam vzbuja najbolj prijetne občutke.

Ko vam bo tovrstnega draženja dovolj, preidite na finale in usmerite vodni izliv na klitoris. Direktno, tako da bo čutenje kar najbolj intenzivno. Ekstazo si podaljšajte tako, da v trenutku, ko začutite, da vam bo prišlo, oddaljite curek vode od klitorisa. Ko pa napetost pred vrhuncem malo popusti, ga spet približajte.

Ko se odločite za orgazem, primite slušalko prhe v eno roko, z drugo pa se lotite prsnih bradavic ali pa s prsti raziščite vagino. Če se boste odločile za kopalno kad, si za nežno, toda intenzivno solistično izkušnjo napolnite banjo do polovice in sedite v vodo. Vodni curek oziroma pršenje vode usmerite na klitoris pod vodno gladino.

Ko se boste bližale vrhuncu, boste mišične krče zaradi stalnega pritiska vode, ki bo nenehno stimuliral vagino, čutile mnogo intenzivneje kot sicer. Splača se izkusiti.

2 Solistični "hitrec"

Kaj potrebujete: gladko steno ali kakršnokoli drugo ravno površino.

Primerno: za hitro sprostitev. Na primer, če boste zvečer v družbi, pred katero nujno potrebujete spolno sprostitev. Izkoristite tehniko samozadovoljevanja na “brzino”, s katero boste zanesljivo v minutki doživele vrhunec.

Postavite se ob steno (omaro) ali pa lezite na tla. Pomembno je, da je hrbtenica poravnana s podlago, torej popolnoma ravna. Privzdignite pelvični del telesa in stisnite ritnici. Nato rahlo upognite kolena in si začnite dražiti klitoris. Enega od prstov zaposlite s ščegetavčkom, s palcem pa pritisnite navzdol pubično kost. Ko vas bo preplavila razdraženost, se dvignite ob steni, da bodo noge spet stegnjene.

Če boste ležale, stegnite noge navzdol na postelji ali na tleh. Tako boste stisnile vaginalne stene in stimulirale klitoris z obeh strani, kar bo okrepilo občutke. Če boste hitro dihale, bo pritisk še večji, za vrhunski užitek pa lahko dodate še krčenje vaginalnega mišičja. Druga preizkušena pot do hitrega orgazma je samozadovoljevanje z vibratorjem.

Beri dalje...

6 namigov za noro hud za solo seks - Seks & razmerja - Cosmopolitan Slovenija

Odkrijte skrivnosti vrhunskega solističnega seksualnega zadovoljstva. Tistega zasebnega za izključno vaše oči v slogu “naredi sama”.