Priljubljena glasbenica Marjetka Vovk, ki jo trenutno v vlogi žirantke lahko spremljaš v novi sezoni šova Slovenija ima talent, je pred kratkim na priljubljenem dogodku poskrbela za veliko presenečenje.

Na Popovi promenadi, ki jo vsako leto priredi medijska hiša Pro Plus, se je namreč pojavila v drzni modni opravi in med modnimi kritiki požela veliko pozitivnih kritik.

Med drugim je njen videz pohvalila tudi modna poznavalka Manja Plešnar.

Ta je Marjetko v svoji modni rubriki za revijo Nova, kjer v vlogi modne mrhe ocenjuje modne oprave znanih Slovenk in Slovencev,ocenila z najvišjo oceno.

"Marjetka, kako lepa transformacija! Sem morala kar dvakrat pogledati, ali vidim prav. Mislim, da si s to pričesko in barvo kot fatalka, spominjaš pa na Kleopatro, kar je sploh njami. Tudi ta zanimiva obleka po inspiraciji 'Alice v čudežni deželi' mi je zelo všeč, ker je povsem drugačna in pusti močan pečat. Nimam nikakršnih pripomb in v moji knjigi nisi zgolj pod rubriko 'zvezda tedna' temveč pod 'preobrazba stoletja'," je njen videz komentirala Plešnarjeva.

Drznejši videz s črno lasuljo si je Marjetka omislila tudi za novi videospot za novo pesem Hurt, ki sta ga z Raayem snemala prve dni v septembru.

več

Marjetka Vovk, si to res ti? - Moda - Cosmopolitan Slovenija

Priljubljena glasbenica Marjetka Vovk, ki jo trenutno v vlogi žirantke lahko spremljaš v novi sezoni šova Slovenija ima talent, je pred kratkim na priljubljenem...