Dočakali smo jo! Najbolj vročo knjigo tega poletja Grey - četrti del iz knjižne serije Petdeset odtenkov sive avtorice E. L. James, boš od jutri naprej lahko prebirala tudi v slovenskem jeziku.

S Christianovimi lastnimi besedami in skozi njegove misli, razglabljanja in sanje. E L James ponuja svež pogled na ljubezensko zgodbo, ki je očarala milijone ljudi po vsem svetu. 

Christian Grey ima pri vsem, kar počne, vse pod nadzorom: njegov svet je urejen, discipliniran in popolnoma prazen – dokler v njegovo pisarno ne pade Anastasia Steele, vrvež mičnih udov in valujočih rjavih las. Skuša jo pozabiti, vendar v njem zavihrajo čustva, ki jih ne more razumeti in ki se jim ne more upreti. Drugače od žensk, kakršne je poznal, se zdi, da sramežljiva in preprosta Ana vidi skozenj – skozi čudežnega dečka poslovnega sveta in bogataški življenjski slog naravnost v njegovo hladno in ranjeno srce.

Se bodo grozote otroštva, ki ga preganjajo vsako noč, razblinile, če bo ostal z Ano? Ali jo bodo njegove temačne spolne želje, njegova potreba po nadzoru in duša, polna samozaničevanja, odgnale in uničile krhko upanje, ki mu ga ponuja?

več...

Jutri končno izide knjiga Grey v slovenskem jeziku! - Aktualno - Cosmopolitan Slovenija

Dočakali smo jo! Najbolj vročo knjigo tega poletja Grey - četrti del iz knjižne serije Petdeset odtenkov sive avtorice E. L. James, boš od jutri...