Eden izmed novih trendov je položaj, imenovan 77, ki je vsaj tako zanimiv kot tista druga nesramna številka. Plus še nekaj dodatnih trikov, ki bodo dvignili oceno tvojega posteljnega znanja.

Ob vseh današnjih strokovnjakih za seks bi bilo že skorajda nesmiselno, da jih ne bi vsake toliko povprašali za kakšne nesramne novosti. Predvsem če vemo, da ti profesionalci poslušajo o vseh aktualnih vragolijah, ki jih ljudje počnemo med rjuhami. In nekaj od teh zamisli je zelo uporabnih, celo čudovitih. Izbrali smo pet tistih, ki ti bodo najbolje popestrile tvoj naslednji seksualni doživljaj.

1. TREND: SEKS V DVOJNIH ŠTEVILKAH

Verjetno poznaš že malce zastarel in izrabljen položaj 69. Sedaj je na vrsti nova številka – 77. Cynthia Gentry, avtorica priročnika Knjiga o orgazmu, je prva namignila na novo seksualno številko in povedala: “Položaj 77 je ime dobil po tem, kako sta videti telesi obeh partnerjev, ko sta enkrat združeni v tem položaju.” Ta močno spominja na žličko,vendar ima majhen trik, ki ženski ponudi intenzivnejše draženje točke G. Kar pomeni, da se splača potruditi.

Za dosego te numerične ekstaze moraš najprej ležati na boku z izbrancem za svojim hrbtom, podobno torej, kot če bi se stisnila v žličko. Svoje noge nato ovij okoli njegove zgornje noge in ga potegni k sebi, ko pa on vstopi vate, potisni zadnjico proti njemu. Pri tem iztegni noge, kar vaju bo resnično stisnilo v pravi sendvič. Za nameček med akcijo le še iztegnita noge pot kotom 45 stopinj od teles, ti pa počasi ukrivljaj svoje boke in usmerjaj potek dogodka.

No, zadeva je v praksi veliko manj komplicirana kot na papirju – le sledi občutkom do primernega udobnega položaja. “S tem manevrom se spremeni naklon penetracije, ki njemu omogoči neposreden dostop do sprednje vaginalne stene, kjer se nahaja tvoja točka G,” še pove Cynthia.

2. TREND: PREIZKUSI VRHUNSKO IGRAČKO

V zadnjih letih je prodaja seksualnih pripomočkov in igračk močno poskočila in med glavnimi kupci so prav ženske. Pripisuj to kateremu koli razlogu želiš, a logični sklep za prodajalce in ustvarjalce teh napravic je bil seveda ta, da so seksualne igračke sedaj dobile tudi oblikovalske značke.

Stilsko zavedna dekleta pač niso bila zadovoljna s cenenimi, neokusno pakiranimi vibratorji, ki smo jih bili vajeni videvati na policah seks trgovin. 29-letna Dana B. Myers, soustanoviteljica internetne prodajalne bootyparlor.com, je zato v svojo zalogo pripomočkov dodala veliko bolj stilske igračke. Med njimi je recimo vibrator Minx, ki ima na ročaju kristalčke Swarovski. Na ta način je danes veliko spolnih pripomočkov prešlo stilsko preobrazbo, tako da so sedaj seks igračke tu zato, da jih ženske občudujejo in se z njimi obenem tudi zabavajo.

Ko si boš tudi ti omislila enega od teh modnih posteljnih pripomočkov, ga boš seveda želela deliti. Predstavi ga torej svojemu izbrancu. Danes je tako ali tako vsem spolno aktivnim ljudem jasno, da vibrator ni nadomestek za meso, ampak aparatura, ki med seksom povzroča tresljaje in vibracije, ki jih ljudje preprosto nismo sposobni izvesti, so pa te vibracije presenetljiva popestritev intimnih trenutkov. In zdaj, po omenjeni modni preobrazbi, ko so vibratorji prešli iz zastrašujočih batin v simpatične pripomočke, jih bo tako sprejel tudi tvoj dragi.

Primeren trenutek za uvrstitev novega pripomočka na seksualni jedilnik je recimo med položajem po pasje. V tem položaju ima namreč on zelo enostaven dostop do tvojega ščegetavčka, zato mu med opravilom le porini v roke vibrator in ga vodi do tvojega gumbka sreče. Pa naj potem sam raziskuje hitrosti vibriranja in moč pritiska na klitoris.

Če pa je zate preveč intenziven občutek, naj se on le igra z vibratorjem okoli tvojih najbolj občutljivih delov, ti pa mu pravilno nakazuj, kje ti najbolj ustreza. Takšna igrica združi dve odlični področji: prvo je, da so nove vibracije zelo ugodne zate, drugo pa gre na njegov račun, ko bo občutil nove tresljaje tvojega telesa, medtem ko bo v tebi. Ekstatično.

3. TREND: PONUDI MU STOJEČO O-VACIJO

Očitno niso vse oralne obdelave iste. Sodeč po besedah Iana Kernerja, avtorja knjige Njemu pride naslednjemu, moški trdijo, da je najboljši oralni seks, kadar stojijo. “V genitalni predel pride v stoječem položaju več krvi, to pa pri moških pomeni tršo erekcijo in posledično močnejši orgazem,” razlaga Karner.

Si torej pripravljena, da stvari opraviš, kot se spodobi? Naj torej on stoji, da bo kri stekla tja, kamor mora, a mu dovoli, da se nasloni ob kakšen stol, pult ali obok vrat. Saj veš, v ključnem trenutku se bo morda moral za kaj ujeti, če mu bodo popustila kolena. Ti, gospodična, pa lepo pred njim na kolena, za podlago pa si prinesi kakšno blazino. Po opravljenih pripravah zagrabi njegov penis z eno roko in ga ponesi v usta. Izmenično sesaj in liži.

Ko se bo revček že tresel v prihajajočem orgazmu, oblikuj črko O s palcem in kazalcem proste roke in stisni ob korenu njegovega penisa nad modi. Tam sta namreč dve glavni žili, ki dotekata kri v penis in sta, medtem ko on stoji, še bolj razširjeni kot sicer. S trikom pritiska se ustvari blokada, ki pusti kri v penisu za resnično eksploziven orgazem.

beri dalje

Že poznaš spolni položaj 77? Preizkusi ga! - Seks & razmerja - Cosmopolitan Slovenija

Eden izmed novih trendov je položaj, imenovan 77, ki je vsaj tako zanimiv kot tista druga nesramna številka. Plus še nekaj dodatnih trikov, ki bodo dvignili...