Evropa je na široko odprla vrata islamu in se mu podredila
Spletni Časnik

Ponedeljek, 14. oktober 2019 ob 06:09

Ilegalne migracije ustaviti, ne pa jim pomagati do legalizacije. Nihče nima pravice »državi vsiljevati, kdo in koliko migrantov lahko pride vanjo. Če se na tej točki prelomimo, smo poraženi«.

The post Evropa je na široko odprla vrata islamu in se mu podredila appeared first on Časnik.

Ilegalne migracije je treba ustaviti, ne pa jim pomagati do legalizacije

Ilegalne migracije je treba ustaviti, ne pa jim pomagati do legalizacije. Nihče nima pravice »državi vsiljevati, kdo in koliko migrantov lahko pride vanjo.

Zadnje objave

Fri, 3. Dec 2021 at 21:36

20 ogledov

In memoriam dr. Lovro Šturm
K Bogu je odšel človek, ki se je zapisal v nastajanje slovenske države pred tremi desetletji. Kot vrhunski pravnik je v prvi sestavi te najvišje pravosodne institucije v demokratični državi skupaj s kolegi dvignil ugled in Ustavno sodišče na zavidljivo evropsko raven. The post In memoriam dr. Lovro Šturm appeared first on Časnik.

Fri, 3. Dec 2021 at 20:54

20 ogledov

Stranke koalicije KUL se učijo od avtorjev Dolomitske izjave
»Kdor ne misli tako kot mi, je odpadnik.« Tako nekako so zapisale opozicijske stranke KUL (SD, SAB, LMŠ in Levica) v koalicijski pogodbi, ki so jo sklenile pred nekaj meseci. The post Stranke koalicije KUL se učijo od avtorjev Dolomitske izjave appeared first on Časnik.

Thu, 2. Dec 2021 at 11:41

71 ogledov

Narava in pokrajina (foot): Vrba
Janez Mihovec – Vrba 3. decembra bo še ena obletnica Prešernovega rojstva. Kot vsi vemo je bil rojen v Vrbi. Prelepi vasici pod Karavankami. Obiskati vasici ni poseben problem. Na poti med Lescami in Jesenicami jo najdemo na desni strani. Je del aleje slovenskih književnikov. Ohranjeno ima njegovo rojstno hišo in tudi bližnjo cerkvico Svetega […] The post Narava in pokrajina (foot): Vrba appeared first on Časnik.

Wed, 1. Dec 2021 at 05:54

54 ogledov

Hudobni duh nam je nastavil cepiva, da bi nas zmedel
Hudobni duh nastavil cepiva in način njihovega pridobivanja, da bi zmedel kristjane in preprečil, da bi od njih kljub vsemu imeli dobro. Ja, res je splav zločin, je zločin to, kako delajo s telesi teh pobitih otrok, ampak Bog je Bog in lahko tudi dopusti, da se to spremeni v dobro za veliko ljudi. Za odločanje o tem je postavil cerkveno učiteljstvo in papeža. Kdo smo mi, da se bomo temu upirali? The post Hudobni duh nam je nastavil cepiva, da bi nas zmedel appeared first on Časnik.

Wed, 1. Dec 2021 at 05:26

52 ogledov

Drugod tihotapce mamil zapirajo, naša sodišča jih pa spuščajo na prostost
Drugod tihotapce mamil zapirajo, naša sodišča jih pa spuščajo na prostost, a o teh stvareh evropski poslanci niso razpravljali niti ne o našem vrhovnem in ustavnem sodišču, ki poleg prava obvladuje tudi epidemijo covida-19, saj je svoboda gibanja pomembnejša od smrtonosnosti bolezni. Oni že vedo, kako se tej stvari streže. The post Drugod tihotapce mamil zapirajo, naša sodišča jih pa spuščajo na prostost appeared first on Časnik.

Wed, 1. Dec 2021 at 00:22

121 ogledov

Vihar v kozarcu vode na naši RTV
Zaposleni v informativnem programu so zvečine zelo zavzeti družbenopolitični delavci. Ne bi bilo slabo, če bi manj samoupravljali in politično taktizirali, ampak se bolj zavedali, da so zgolj državni uslužbenci. Še zlasti voditelji oddaj so zelo dobro plačani državni uslužbenci, bolje plačani od ministrov! Uredništvo informativnega programa ni d. o. o. v lasti vodilnih v tem uredništvu ali izpostava določenih strank. The post Vihar v kozarcu vode na naši RTV appeared first on Časnik.
Teme
aktualno v družbi mnenja z mero ilegalne migracije islamizacija evrope marakeška izjava šeriatsko pr

Zadnji komentarji

haapy yack :

20.10.2021 14:09

Svetovne novice UK News Novice ZDA Novice EU Narava resničnosti Splošno pravo Objavil Richard Willet Objavljeno 20. oktobra 2021 Tako zevajoče predvidljivo ... Opozorilo "Covid", ko "Delta plus" preplavi Veliko Britanijo - Boris v pripravljenosti in "ne bo okleval ukrepati" (storiti vse, kar mu Kult pove) BORIS JOHNSON "ne bo okleval z ukrepanjem", če bo nova različica "Delta plus", ki se razširi po Veliki Britaniji, povzročila nov porast hospitalizacij in smrti. Nova različica, uradno imenovana AY4.2, je po vsem svetu sprožila alarm, znanstveniki pa pozivajo Združeno kraljestvo, naj izvede več o novem sevu in njegovem možnem vplivu na cepljenje. Okužbe mutacije so se povečale od julija in zdaj predstavljajo osem odstotkov vseh zaporednih primerov Covida v Združenem kraljestvu. To pomeni, da je bilo v državi doslej odkritih 14.385 primerov Delta Plus. Uradni predstavnik predsednika vlade je dejal: "To je nekaj, kar zelo pozorno spremljamo. "Ni dokazov, ki bi nakazovali, da se ta varianta, AY4.2, lažje širi. "Za to ni dokazov, vendar kot bi pričakovali, jih pozorno spremljamo in ne bomo obotavljali, če bomo ukrepali." Vsaka mutacija, za katero se izkaže, da je manj dovzetna za udarce, ki so jih dali milijonom Britancev, bi lahko ogrozila pot Združenega kraljestva k okrevanju od pandemije. Znanstveniki se bojijo, da je novi sev 10 do 15 odstotkov bolj prenosljiv kot prvotna Delta mutacija. Ugotovitve so le iz predhodne analize z raziskavami nove variante. Vladni vir je priznal, da je o varianti do zdaj malo znanega, ministri pa upajo, da se to ne bo spremenilo v širši problem.

Prijatelji

Bojan  AhlinRoža Karan (Astrologinja)Branko GaberAleš ČerinMatija Gabrovšek

NAJBOLJ OBISKANO

Evropa je na široko odprla vrata islamu in se mu podredila