Intervju za največji politični časopis LIAR!
Božo žabjek

Sobota, 22. februar 2014 ob 18:41

Odpri galerijo

-Pred dnevi, g Čufer, ste izrekli nekaj zelo nenavadnih besed.

-Me morate spomniti katere. Jaz jih izrečem vsak dan.

-Rekli ste: » Oprite se nase, ne pričakujte preveč pomoči države«

-Ah, ne vem, kaj je tukaj za vas nenavadnega?

-Najemate milijardne kredite v tujini pa jih ne boste dali gospodarstvu?

-V naši državi imamo hujše težave kot je reševanje našega gospodarstva.

-Pa saj brez njega tudi vi ne morete preživeti. Katere so torej važnejše?

-Pri nas je kar nekaj 100 zelo uspešnih managerjev, ki enostavno ne morejo vrniti 6 milijard kredita. Njim moramo pomagati, kako se bodo sicer preselili na nove lokacije v tujino?

-Čudno. Najemate kredite zanje, torej bo treba najeti nove kredite, ko ti zapadejo, gospodarstvo pa bo mrtvo?

-Ampak takrat jaz ne bom več finančni minister in to ne bo moja skrb.

-Res nenavadne so vaše izjave. Ste edini, ki tako razmišlja?

-Ha,ha,ha, seveda ne, sicer ne bi bil v vladi in ne bi mogel pomagati omenjenim.

-Kako pa državljani sprejemajo take izjave?

-Veste, njih smo tako stisnili in jih je strah za še tisto malo, kar imajo. Ko slišijo 6 milijard kredita v nekaj mesecih mislijo naivno, da bo tudi zanje kaj! Drugače pa jim bomo še dvojno zvišali davke, tudi nepremičninskega.

-Vidim, da ne dojemate bistva vprašanja zato bi Vas ob koncu vprašal le še kako to, da boste nagradili športnike, ki so prejeli medalje v Sočiju?

-Kaj se vam ne zdi, da so si zaslužili?

-To drži, g. Čufer, ampak vi nimate denarja za kaj takega?

-Kako to mislite? Saj smo vendar vzeli 6 milijard kredita. In zdaj, ko so nam uredili »naravno« nesrečo, bomo vzeli še 500 milijonov, kolikor znaša škoda!

-Vaši športniki so sicer izjemni, toliko medalj na prebivalca nima nobena država v Sočiju.

-Vidite, to so naši biseri, ki nam uspejo zamegliti sliko pri bankirjih, saj mislijo, da smo tudi mi sposobni kot oni in zlahka bomo dobili nov kredit. Zato vzemite to kot simbolično provizijo od kreditov.

-Vidim, da vam tudi najemanje tujih kreditov ni jasno. Zakaj  potem vaših izjemnih šortnikov vi ne posnemate?

-O tem zdaj ne bi. Lahko rečem le, da jim bomo po sprejemu v zaprtem krogu jasno povedali, naj tega ne počno več, saj s svojimi uspehi kažejo čisto drugačno sliko nas peščice. Izjemo bomo dovolili na Olimpijskih igrah.

-Vztrajam – zakaj jih vi ne posnemate?

-Kaj menite, da sem tako neumen, da bom že zjutraj odšel na delo in cel dan garal za državo, ko pa je moja rit mnogo pomembnejša?

-In kaj boste storili jutri, ko bo država propadla, saj izhoda nimate?

-A vam nisem že odgovoril – takrat mene ne bo več tukaj.

 

Za morebitne napake pri prevodu iz neznanega jezika se opravičujem!

 

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 30. May 2020 at 18:08

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

188 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Tue, 26. May 2020 at 18:13

104 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Intervju za največji politični časopis LIAR!