Nadaljevanje kraje Rimskih toplic!
Božo žabjek

Petek, 21. februar 2014 ob 17:15

Odpri galerijo

Resno opozorilo predsednici Vlade RS, celotni vladni ekipi in pristojnim organom v zadevi Rimske Toplice!

Dne 10.2. 2014 smo vam poslali širši zapis o dogodkih v tem Slovenskem naravnem zdraviliškem biseru, pa se je le nekaj dni zatem začelo premikati le še navzdol. Stečajni upravitelj Boris Dolamič, ki zaradi svoje poslovne zgodovine in dejanj v Rimskih toplicah, niti po zakonski, niti po moralni plati ne bi smel opravljati tega dela nikjer, ne le v Rimskih toplicah,  je v lastno zaščito že nekaj dni kasneje sporočil zaposlenim, da bodo v naslednjih dneh dobili odpoved in nato novo pogodbo o zaposlitvi z novim direktorjem (zdaj že direktorico) podjetja Terme resort d.o.o..Ve se,  da je, tako podjetje, kot tudi lastnik, slamnatega izvora in, da za njim stoji slovenska tajkunska (stečajniška) združba. Predstavil je novo direktorico novega nezakonitega lastnika Terme resort d.o.o., Marijo Landeker, (za direktorsko mesto je morala takoj odpreti s.p.!!?). Podjetje je po komaj šestih mesecih od ustanovitve,  že zamenjalo sedež in dosedanjega direktorja Marjana Kolarja, ta  je bil razrešen na dan, ko ste vi in ostali prejeli po pošti našo Zahtevo, torej 11.2.2014.

 

Dolamič je res izjemno pohitel, da ne bi prišlo do težav pri prodaji, zrežirani od širše ekipe, ki se skriva za njim, saj jim Dolamič očitno predstavlja idealno osebo, ki zaradi zelo umazane preteklosti ne more zavreči njihovih direktiv.  Kljub temu, da je Dolamič v sodnih postopkih in da se z njim zaradi utemeljenih sumov storitve hudih kaznivih dejanj že nekaj časa ukvarjajo tudi kriminalisti, Minister Pličanić hkrati naivno za javnost izjavi, da se te osebe ne spomni, čeprav je podpisal vseh 48 hkratnih namestitev Dolamiča na položaje stečajnega upravitelja, ja v 48 podjetjih hkrati je Dolamič stečajni upravitelj! (Navedba iz oddaje Preverjeno, objavljena 18.2.2014 na POP TV).

 Prav tako zelo prozorna je selitev tega slamnatega podjetja Terme resort ,slamnatega lastnika Rusa, katerega Češko podjetje ima zanemarljiv letni promet,  na nov naslov, Večna pot 11, Ljubljana, kjer je lastnik objekta znani poslovni svetovalec menadžerjem (le kakšnim), Janko Arah, lastnik Arah Consultinga d.o.o., delujočega na tem istem naslovu. Zelo pomenljivo, kajne!, kot neveljavne oz. sporne cenitve Rimskih toplic iz leta 2003 s strani iste osebe, Murka, in  nato na  Dolamičevo zahtevo, da upraviči namerno znižanje vrednosti Toplic, še leta  leta 2014.

 Zaradi teh res prozornih in resnico razkrivajočih novih dejstev ponovno pozivamo predsednico vlade, kot najbolj odgovorno osebo za škodljivo razprodajo slovenske družinske zlatnine, da pod stopnjo izjemnega javnega in državnega pomena v najkrajšem alarmnem času z odločbo prepove ali ustavi postopek prodaje Rimskih toplic, še posebej prenosa lastništva na slamnato podjetje, za katerim se skriva tajkunska združba, zrela za najostrejši kazenski pregon.  Zatem pa se zelo temeljito posveti finančnim tokovom v tem podjetju, kot tudi postopkom, ki že potekajo po uradni poti s strani celjskega tožilstva in kriminalistov v Rimskih toplicah zaradi sumov nezakonite oz. prikrite razprodaje slovenskega državnega in javnega premoženja in s tem izdaje slovenskega naroda.

 Pričakujemo, da bodo vse odgovorne in pooblaščene osebe, od predsednice vlade navzdol, v tej zadevi ustrezno ukrepale in nas o tem tudi obvestile, sicer jih bomo smatrali za sostorilce in podpornike slovenskih tajkunskih navez in razprodaje Slovenije.

 Skupina Kazenska ovadba

 V Ljubljani, dne 21.2.2014                                                         

Poslano: 

 1. Predsednici vlade Alenki Bratušek, Gregorčičeva 20-25, Ljubljana, jernej.palic@gov.si
 2. Predsedniku države Borutu Pahorju, gp.uprs@up-rs.si
 3. Ministru Gregorju Virantu, Štefanova ul 2, 1501 Ljubljana  gp.mnz@gov.si
 4. Ministru Senku Pličaniču, Župančičeva 3, Ljubljana  gp.mp@gov.si
 5. Ministru  mag. Dejanu Židanu, minister.mko@gov.si
 6. Ministru Samu Omerzelu, gp.mzp@gov.si
 7. Ministru Urošu Čuferju, uros.cufer@mf-rs.si
 8. Predsedniku državnega zbora g. Vebru, gp@ds-rs.si
 9. Predsedniku Ustavnega sodišča  RS, Beethovnova 10, Ljubljana, info@us-rs.si
 10. Vrhovnemu državnemu tožilcu g. Fišerju, Trg OF 13, Ljubljana, dtrs@dt-rs.si
 11. Specializirano državno tožilstvo, Trg OF 13, Ljubljana, specializirano.tozilstvo@dt-rs.si
 12. NPU, Štefanova 2, Ljubljana
 13. Evropski poslanki Tanji Fajon, tanja.fajon@europarl.europa.eu
 14. Državnemu pravobranilstvu RS, Šubičeva 2, Ljubljana, vlozisce.dprs@dp-rs.si 
 15. Komisiji za preprečevanje korupcije, Dunajska 56, Ljubljana, polona.osrajnik@kpk-rs.si
 16. Vsem poslancem v DZ
 17. Vsem poslanskim skupinam v DZ
 18. Medijem

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 30. May 2020 at 18:08

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

188 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Tue, 26. May 2020 at 18:13

104 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER - DJoʞkoVitomir HorvatDajana Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Nadaljevanje kraje Rimskih toplic!