Vladajoča politična struktrura želi preko dr. Alenek Trop Skaza skaziti celotno zdravstvo!!
Božo žabjek

Petek, 21. februar 2014 ob 16:23

Odpri galerijo

Skoraj nova, raje že nova ministrica za zdravje ima tako umazano zgodovino in dejanja, predvsem pa zagovarja in izvaja popolnoma neetične in sramotne stvari za nekoga, ki naj bi delal v zdravstvu. Že samo njeno nastopaštvo v zvezdniških oblačilih nakazuje osebno usmerjenost k denarju in ne zdravju.

Doktorica epidemiologije uživa v zagovarjanju cepiv, zaradi dobrih provizij,  in to počno vsi, ki jih farmacevti plačujejo za njihovo boljšo prodajo. Bo torej farmacevtska ministrica? Ker bodo v njeni ekipi z odličnimi plačami, jo zagovarja cela ekipa, celo dr. Alojz Ihan na Medicinski fakulteti, imunolog, farmacevtski služabnik, kar je pri nas zelo pogosto in enako kot na Biotehnični fakulteti, kjer prof. Bohanec trosi bedarije o GMO in nasilno uči študente o lažeh!

Res bi nova ministrica želela ukiniti dopolnilno zdravstveno, a kaj, ko brez znanja hkrati govori o dopolnilnem plačevanju vseh zdravil, torej, zaslužki za farmacevte naj bodo večji od koristi bolnih državljanov preko dodatnega zavarovanja. Njene izjave so prozorne, povsem jasno kažejo njeno pripadnost nad eliti, pripadnost denarju. Bo zamenjala tudi finančnega ministra?

Da je od leta 2009 opravljala dvojno delo, povsem skregano z zdravniško etiko, za nikogar ni sporno. Kako lahko doktorica dopoldne obiskuje Zdravstveno ustanovo, popopldne, ali celo obratno, pa vodi strojno ali elektro podjetje Klima Ptuj, kjer je prokuristka od septembra 2009. Prav zaradi svojih političnih vez je kot strojni strokovnjak uspela v letu 2011 skleniti z državnimi kupci za 5 milijonov in v letu 2012 za kar 7 milijonov prodajnih pogodb, kjer izstopa predvsem Mariborska univerza z 2 milijonoma €. Bo torej nova gospodarska ministrica v oddelku strojništvo?

UNIVERZA V MARIBORU2.278.587,74

SPLOŠNA BOLNIŠNICA DR. JOŽETA POTRČA PTUJ726.848,59

RADIOTELEVIZIJA SLOVENIJA javni zavod, Ljubljana620.519,71

OBČINA CERKNICA595.432,16

STANOVANJSKI SKLAD REPUBLIKE SLOVENIJE, javni sklad430.588,84

MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE397.362,87

JAVNI STANOVANJSKI SKLAD MESTNE OBČINE LJUBLJANA387.144,96

MESTNA OBČINA NOVA GORICA351.401,29

OBČINA MARKOVCI328.052,33

Srednja zdravstvena in kozmetična šola Maribor260.168,31

Vir Supervizor!

Pa še najtežja skrunitev njenega zdravstvenega statusa – otroci, ki niso cepljeni ( z obveznimi strupenimi cepivi) ne bi smeli imeti vstopa v šolo. Halo! Hitlerica? Na Zahodu obveznega cepljenja ne poznajo, v tujini strokovnjaki že razgaljajo škodljivost takega cepljenja, pri nas pa nova ministrica staršem, ki vedo o umazanih cepivih, grozi z izključitvijo iz javnega življenja, kar šola za otroke je! Sploh pa pri nas ni strokovnjaka z jajci, ki bi javno razkril ta umazan posel farmacevtov.

Namesto, da ji je Bratuškova dala možnost kandidirati za ministrico bi ji morala preko zdravniške zbornice vzeti zdravniško licenco in jo obesiti  na sramotilni stolp. Žal pa smo pri nas neme priče prodanih duš, ki zagovarjajo karkoli umazani kapital reče in ukaže. Alenka Trop Skaza pa je eden najbolj nazornih primerov, takoj za Bratuškovo, če ostanemo samo pri ženskah, saj je takih prodanih duš pri moških še mnogo več!

Da boste vedeli, kdo bo skrbel za vaše zdravje, oprostite zdravje farmacevtov!

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 30. May 2020 at 18:08

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

188 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Tue, 26. May 2020 at 18:13

104 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Vladajoča politična struktrura želi preko dr. Alenek Trop Skaza skaziti celotno zdravstvo!!