Razkrijte sramoto vašega življenja za katerega niste krivi vi!
Božo žabjek

Ponedeljek, 17. februar 2014 ob 20:53

Odpri galerijo

Vedno več je zgodb, ki tudi čustveno zelo trdim ljudem pripeljejo solze na oči. Nisem izjema! 400.000 oseb živi v bedi, povsem nedostojno življenje, ko solze zvečer sprašujejo pamet, kaj bomo jedli, ko hladne otroške roke tipajo mrzle radiatorje in te iste roke prikrivajo obraz preko dneva, da se jim sošolci ne smejijo in jih ne zaničujejo. Zaradi revščine strašev, ki niso alkoholni kroniki, nasilniki, odvisneži od droge, ampak jim je naša država vzela službe, dostojanstvo in mnogokrat zato tudi otroke. Že dolgo ni več čas za razmišljanje, jok in skrivanje, treba je oblastno strukturo postaviti pred dejstvo, kaj so nam naredili, kako so nas ponižali in pokradli, kako so nas oropali še zadnjega dostojanstva. Ta ista klika pa si z vašim denarjem privošči razkošne vile, oblačila, večerje, drage avtomobile in banke v tujini. Njim se ne more nič zgoditi, vi, ki imate slučajno delo in plačo, pa tudi tisti, ki je nimate in vam država »velikodušno« podari milijoninko od njihovega nakradenega bogastva, mogoče sto ali dvesto €, pa lahko doživite rubež, ker ne morete plačati elektrike, vode ali kot sp celo pokojninskega in zdravstvenega obveznega zavarovanja. Rubežniki so pri vas v 60 dneh po zapadlosti plačila računa življensko potrebnih dobrin, brez katere oseba, ki ji rečemo človek ne more, politična klika pa ima doživljensko preložitev vračila pokradenega.

Potem pa se tu najdejo še neke dobrodelne organizacije, katerim so plače zaposlenih najpomembnejše, celo vlagajo v delnice in deleže podjetij, prebrskajo oblačila in samo neuporabno zanje delijo naprej ( osebna izkušnja).

Zato vas prosim, pošljite mi zgodbo na mail namenjen samo tem zgodbam protirevscini@gmail.com. Povejte svojo tragično zgodbo, ki jo bom objavil, popravljeno morda zgolj zaradi slovnice ali oblike, kasneje pa več njih večkrat poslal tako Pahorju kot glavni krivki Bratuškovi in vsem poslancem, ki zagovarjajo propad Slovenije. Nobenega imena, če ne bo izrecnega dovoljenja ne bom objavil, zgolj kraj bivanja, če se le da. Okorajžite se, prosim, saj vas 95% ni krivo za vaše mizerno življenje, sramoto, ki jo doživljajo vaši otroci, lakoto in solze!! Okorajžite se, zberite pogum in napišite zakaj in v kakšni bedi ste, kdo je kriv, kje ste izgubili službo, kdo vam ne želi pomagati in , ja, tudi zelo pomembno – kdo pa vam res pomaga.

Kajti, nekaj pa je le dobrodelnih prostovoljnih organizacije, ki nesebično pomagajo lčjudem in tudi te bi žele izpostaviti, ki že rešujejo lakoto, premraženost in življenja. Tudi te moram izpostaviti, kajti le tako bodo tudi ostali dojeli, kako lahko pomagajo nesebično soljudem in delijo celo iz lastnega krožnika. Nikakor pa ne tisti, ki delijo kar ostane od njihovih plač pa so zapriseženi pomoči. Veste o kom govorim! Tudi o njih že kroži kat nekaj zgodb in tudi te bodo deležne moje objave.

Torej, zberite voljo in pogum, povejte kaj so vam naredili, vsaj meni pa zaupajte tudi ime, da smo lahko v kasnejšem kontaktu, saj bomo skušali še z ostalimi pravimi dobrodelci pomagati po svojih močeh vsakemu, ki stopi do nas preko pisma na že naveden naslov – protirevscini@gmail.com . Seveda pa sta vaše ime in naslov, ki mi ga zaupate dokaz o resničnosti zgodbe, ki , ponavljam, brez vašega pisnega dovoljenja ne bo objavljeno! Eno zgodbo, povsem brez popravkov sem pred dvema dnevoma že objavil in kar 3000 Slovencev si jo je že ogledalo in kar nekaj se jih je že javilo, kako pomagati.

Gremo skupaj!!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/
Teme
ne dovolimo revščine

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Razkrijte sramoto vašega življenja za katerega niste krivi vi!