Imamo kar 143 grobarjev slovenskega gospodarstva!!
Božo žabjek

Sobota, 15. februar 2014 ob 21:18

Odpri galerijo

Cvetoče slovensko gospodarstvo je po osamosvojitvi hitro odšlo v tajkunske roke, vendar gospodje niso mogli prav vseh podjetij pograbiti že leta 1991. Vzeli so si čas, pregledali, kako dobro delajo in jih nato sistemsko pripeljali do stečajev. Odtekale so vreče denarja na zasebne račune, po vnaprej zrežiranih poteh, ki jih tajkuni pač odlično obvladujejo. Ko je bilo vsako podjetje pred bankrotom je sledil še dogovor in izbran je bil »pravi« stečajni upravitelj, v podjetju pa poleg izjemnih dolgov zapuščeno nekaj premičnin, da so lahko tudi stečajni upravitelji odlično živeli v času stečajev. To slovensko cvetoče gospodarstvo nekoč ima danes kar 143 stečajnih upraviteljev, med njimi ima Dolamič kar 48 stečajev, pa čeprav njegovega podjetja GPG ni več, so ostali le še stomilijonski dolgovi. Ko prelistate seznam teh priviligiranih grobarjev vas najprej zmoti, da so v večini s.p. –ji, torej podjetniki na kratek čas ali takšni, ki d.o.o.-ja sploh ne smejo več imeti (spet Dolamič) ali pa slabi odvetniki, ki so pač ugotovili, da so v stečajih zaslužki mnogo boljši kot v njihovem osnovnem poklicu. Najdete pa na seznamu tudi take, ki sicer zaradi stečajnih kraj živijo v zaporu, pač, se pišejo Gorše.

http://www.zbornica-upraviteljev.si/clani

Ker se vedno bolj zavedamo, kako so pokradene milijarde, najmanj 55, glavni krivec za propad Slovenije, se še dodatno vprašajmo, zakaj nihče od tajkunov ni po sodni poti moral vrniti vsega kar je nakradel? Vem, tukaj ne potrebuješ doktorata, da znaš takoj povezati s korupcijo, daš politiku in sodniku en del nakradenega in stvar je zaključena. Delavci in narod so nepomembni, se bodo že znašli, ali pa jih zaposli Šešok za 200€ bruto plače. Razni vodilni v državnih ustanovah, kot so KAD, SOD in ostale fiktivne finančne ustanove imajo ne samo polne riti ampak polne račune v skrivnih bankah in vile v tujini. Zato bi bil res skrajni čas, da ljudje dojamejo edino resnico tega sveta. Tako Slovenija kot svet ne moreta biti nikoli v brezupni finančni situaciji, kajti, česar država nima imajo posamezniki. Denar ne izgori, če ga nimaš ti, ti ga je nekdi vzel. Prav zato pa smo del EU, da lahko peščica dela po navodilih evropskih samodržcev in kopiči ostanek, kar nam preko bank EU sistemsko pokrade.

143 grobarjev, tajkuni in politični nemoralneži so že skopali dovolj velik grob, samo še odnesti nas je treba vanj!

 

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 31. May 2020 at 18:49

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.5.20
Sploh ni več pomembno, kdo je avtor zločinskega orožja 5G, pomembno je, kdo so hlapci tega avtorja pri nas, ki na veliko dopuščajo postavitev smrtonosnega sistema. Na vislice z njimi, ali pa greste tja vi vsi. Ista pot je tudi za avtorja Korone, ki je vsak dan odločnejši za genocid stoletij. Res so tudi protesti, kot v Nemčiji, ampak ni prave odločnosti, kajti 5G je treba zažgati, Ivan je zelo postranski EU hlapec tukaj. Ni dovolj samo omejiti zločin.

Sat, 30. May 2020 at 18:08

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

188 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Imamo kar 143 grobarjev slovenskega gospodarstva!!