Še trije novi slovenski Monsanto izdajalci – Peterle, Kacin in Vajgl!!
Božo žabjek

Petek, 14. februar 2014 ob 20:04

Odpri galerijo

Prihajajo nove volitve v sodobno kljukasto križevo inštitucijo Evropska unija, ki jo upravljajo, dirigirajo in plačujejo, glede na poslušnost posameznikov, bančni in farmacevtski velikani. O koristnosti tega Bruseljskega hleva zaspancev, ki večino časa prespijo, sploh ne gre razpravljati.

Zdaj so v to kriminalno združenje, kot poslušni aktivisti, dokazano, vstopili še novi trije slovenski poslanci, ki jim je 13,000 evrska mesečna plača premalo. Zato so glasovali v korist Monsanta in prepovedali objavo porekla medu, od kod prihaja in ali ima tudi Gensko spremenjene organizme.

Kot je zelo nazorno napisal Emil Milan Pintar v Blogu MMC, gospodje so del GSO organizmov, narejeni po Monsantovi metodi, strupenim snovem nedovzetna bitja. Njihovo telo ne premore človeškega tkiva, vse je narejeno v Ameriški podružnici, kjer masovno proizvajajo spremenjena bitja in rastline. Ker pa so po nekem nedokazanem zapisu sicer slovenskega porekla, so bankirji in farmacevti vedeli, da bodo imeli z njima zelo malo dela in nobenih težav. Že Thaler je to dokazal, čeprav je on zabredel v neznano korupcijsko komedijo, omenjeni trije, Peterle, Kacin in Vajgl pa v izjemno premišljeno dramo o katastrofi sveta na račun Slovencev.

Tako številčno združbo prodanih umazanih duš premore res le malokatera država, a Slovenija ni zastonj na vrhu najbolj skorumpiranih. Čufer in Bratuškova najemata sovražne kredite, našteti trije odkrito prejemajo plačila najbolj sovražne korporacije na svetu, prikrito pa  v kmetijskem in še nekaterih ministrstvih, predvsem pisunski birokrati, vojaški birokrati so NATU prodane duše, zadnji dogodek na Počku, ko so inštruktorji sovražne NATO vojske učili naše, kako upravljati z letali v primerih kemičnih napadov na deželo slovensko(to ste doživeli pretekli teden!) ali farmacevti preko določenih celjskih združb.

Evropske volitve prihajajo, politična elita nima dovolj nakradenega, vi pa jih boste spet volili, čeprav vas samo kradejo in vam lažejo!?

Vsaj toliko se potrudite in zdravju koristni med kupujte pri preverjenih čebelarjih, ne v trgovinah! Se vsaj nekaterim strupenim snovem izognete, tistim iz chemtrailsov ali škropiv pač ne!

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 30. May 2020 at 18:08

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

188 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Tue, 26. May 2020 at 18:13

104 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Še trije novi slovenski Monsanto izdajalci – Peterle, Kacin in Vajgl!!