Popoln kandidat – vprašanje le na kateri strani Dragonje?
Božo žabjek

Četrtek, 13. februar 2014 ob 20:51

Odpri galerijo

Kje je boljši – v Mavčičah ali Rovinju? Kje ima boljše nasvete o razprodaji holdingov? Kje ima legalizirano razkošno vilo?Gre tudi Hrvaška kmalu v NATO, pa ji mora svetovati, katero odlično podjetje naj žrtvujejo? Kot je to sam storil z Lekom, se na NATO tudi izgovarjal, kar je res bila cena za vstop Slovenije  v morilsko združenje, kasneje pa mu je prišlo zelo prav, da Drnovška ni več in je kar nanj valil vso krivdo. Seveda imata oba zelo umazane prste v bakterijsko okuženi marmeladi neznanega denarnega izvora, a Lek je odtujil on, svojim prijateljem pa omogočil bajeslovni zaslužek s prodajo. Milijarde, sicer še v tolarjih. Ja gospodom Kada in Soda ali, če prevedemo v razumljivo slovenščino – kdaj in kako v pravi Sod?

FRIDRA d.o.o.  RovinjFRIDRA, društvo s ograničenom odgovornošću za poslovno savjetovanje

Ključne osobe

član uprave

Metod Dragonja

Pustimo ob strani dejstva, da so farmacevti marionete v službi bankirjev, da so zdravila namenjena še večji prodaji zdravil in ne zdravljenju. Toda, Lek je imel svojo razvojno službo, ki je danes praktično ni več, Slovenska pamet se seli v roke tujcem, doma ostajamo praznih glav, kar se tudi nazorno vidi. Stara resnica je – dober kmet bo kvečjemu dokupil zemljo in povečal pridelavo, nikakor pa je ne bo prodal tujcu in zanj delal kot siromak.

Tu so še morda bolj zanimive primerjave med Šiviljo in Farmacevtom – oba sta bila dolgo časa zaljubljena v desne stranke, da bi se potem prodala levim. Dragonja, na slovenski strani v Marjana Podobnika, ki ga je kot Lekovec tudi financiral, Bratuškova v Janšo in mu v njegovem imenu naredila dodatno 8 milijardno luknjo. Ni čudno, da se tako ujemata. Očitno Šivilja zelo dobro ve, da bo Farmacevt nadaljeval njeno delo, saj sta oba zelo usposobljena na področju ustvarjanja dodatne škode slovenskemu gospodarstvu in ljudem jemati delo, denar in dostojanstvo. Farmacevtova Fridra na obeh bregovih Dragonje, družinsko vpletanje v uničeni Factor banki – res ne potrebuje boljših referenc za Šiviljo, ki je naredila največjo slovensko proračunsko luknjo. 

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 31. May 2020 at 18:49

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.5.20
Sploh ni več pomembno, kdo je avtor zločinskega orožja 5G, pomembno je, kdo so hlapci tega avtorja pri nas, ki na veliko dopuščajo postavitev smrtonosnega sistema. Na vislice z njimi, ali pa greste tja vi vsi. Ista pot je tudi za avtorja Korone, ki je vsak dan odločnejši za genocid stoletij. Res so tudi protesti, kot v Nemčiji, ampak ni prave odločnosti, kajti 5G je treba zažgati, Ivan je zelo postranski EU hlapec tukaj. Ni dovolj samo omejiti zločin.

Sat, 30. May 2020 at 18:08

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

188 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Popoln kandidat – vprašanje le na kateri strani Dragonje?