Bratuškova uničila Slovenijo, celo Bajuk pred leti obupal nad njo!
Božo žabjek

Sreda, 12. februar 2014 ob 21:51

Odpri galerijo

Seveda mnogi vemo, kaj je počela Bratuškova v času Janševe vlade in pod Ministrom Bajukom – skrbela je za državni proračun in ga od leta 2006 do 2008 pripeljala na polovico Rombonskih podov, 1533 m globoke jame pri Bovcu in sedme najgljoblje na svetu. Res, povsod smo na vrhu – pri korupciji, zadolževanju in naravnih bogastvih. Zato pa so kupili naše politike, da nas poceni prodajo, kajti točno so vedeli, kdo pri nas je skorumpiran, mu ni mar za deželo in ljudi in nima pojma o slovenskih zmogljivostih.

A vrnimo se k Bratuškovi. Kot šivilja za tekstil proti potenju, po naše švicanju, je vodila kar državni proračun. Obstranski je njen magisterij (statusno preoblikovanje protokolarne službe iz državnega organa v javni gospodarski zavod), saj že sam naslov pove koliko je v njem govora o državnih financah. S takim znanjem, bolje brez, je zavajala tako Bajuka v času janševe vlade ( kaj ni čudno, koliko grdih stvari zna o Janši povedati, luknja pa je njena?) in sproti zapravljala ves proračunski denar, kot kasneje Križaniča, ki pa ji je z njej enakovrednimi odločitvami, npr. prisiljena dokapitalizacija NKBM v višini 50 milijonov, kar je danes vredno nekaj evrov, in kot direktorica javnega proračuna ustvarila v treh letih dodatnih 8 milijard primankljaja, z 8 na 16. Zdaj, ko vemo še za dodatnih najmanj 5, ki bodo služile peščici pokvarjencev in, če vzamemo na znanje, da enake nemške državne obveznice prinašajo 1%, slovenske pa kar 5% obremenitev države, potem je jasno, da je njen edini namen zares Slovenijo stisniti v Rombonski pod. Vrvi, ki bi dvignile ves narod pa veste, da v Sloveniji nimamo! In samo milijarde dolga zaradi obresti nas bodo pokopale, denar namenjen ničemur pa nas že zdaj duši in smo le še na brezizhodni infuziji. Gospa, ki ji je od nekdaj dišala le  »prava« stranka, torej tista, ki jo bo vrgla na z Berlusconijem primerljiv položaj, torej vladaj in uniči, od Bajukove NSi (bila je zaljubljena vanjo) do Golobičeve Zares in, ko je videla, da njeno delo vse stranke, kamor je vstopila, pelje v propad je to naredila še zadnjič s PS. Zasvojena je z igralništvom, saj mora biti za vsak naslednji možni dobitek vloga najmanj podvojena, rezultat pa enak, ničelen. In dokler jo boste/bomo pustili, da ustvarja popoln kaos, podrtijo, ki je od napadov Turkov še nismo videli, bo naš izhod  težji, dokler se ne bomo apatično vdali v usodo na dnu Rombonskih podov, kakšnih 100 let pod civilizacijo!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Bratuškova uničila Slovenijo, celo Bajuk pred leti obupal nad njo!