Zdaj še Bančni sovražni napad na Slovenijo preko sovražnih izrodkov Bratuškove in Čuferja!
Božo žabjek

Ponedeljek, 10. februar 2014 ob 20:01

Odpri galerijo

Krivci za bančno luknjo so jo našli. Ker prijateljev, Zidarja, Horvata, Laha, Petana in še kakšnih tisoč iztirjenih prijateljev ne bodo preganjali za ubogih nakradeni 55 milijard, ki so od Kajmanskih otokov do kdo ve kje poskrite, zdaj maraton za sovražnimi krediti. In, sklicujem se na Finance, je Čufer že nafehtal novi 2.5 milijardi sovražnega kredita. Najprej 1.5 pred novim letom, zdaj 2.5, pa čeprav je Šivilja Alenka ves čas lagala, da to lahko sami uredimo. Od vsega najbolj žalostno pa je, da vas 90% Slovenceljnov ne razume, kako marionetno ta dva izrodka delata proti lastnemu narodu. Podjetja drvijo v stečaje, 140.000 je brezposelnih, 300.000 je revnih! Ja, kdo bo pa odplačal, pa samo obresti bo na leto najmanj 200 milijonov, denar pa sploh ne bo šel za razvoj dežele. Zgolj za pokrivanje bančne luknje največjih slovenskih kriminalcev. Koliko časa boste še tiho, vas 90% in potem še tistih 5%, ki boste vsevprek pljuvali, ker vam je Alenka obljubila večerjo? Kaj res ne razumete, da so s sovražnim dolgom uničili Grčijo, da z 1.6 trilijona sovražnega kredita dokončno lomijo Afriko, da jim bodo vzeli še zadnja rudna bogastva ( samo spomnite se, Hollande je celo napadel Mali za njegove, Hollande-ove diamante!). In je Ekvador edini, ki je zaropotal z mednožnimi jajci in rekel –Ne, Hvala, Dovolj je tega in počistil s Sovražnim dolgom (Odious Debt). Ampak nas ima Amerika za talce od leta 91, ko so delili denar določenim prodanim dušam in še drugim razprodanim dušam delijo zdaj, da nam vzamejo eno najlepših turističnih destinacij. Ukazali so našim politikom, da zmanjšamo prehransko samooskrbo na le 30& danes, ostalo moramo žreti njihove strupe. Vi pa, mogoče kakšen bemti, to pa je tudi vse. Slovenija je najočitnejši poligon zlonamernega napadanja na vseh področjih – vreme, zastrupljevanje zemlje in ljudi, bančne zlorabe in lutkovno marionetno vladno gledališče! Pa ljudje sploh ne dojamejo, da njihovi otroci, če bodo ostali v tej naši lepotici, ne bodo imeli od česa živeti in bodo, Danke, thank you za vsak košček drobtin, gospa bo pa v nedogled vi nid tajm tu …, za kaj že, švic šivilja? Zabrišimo jih čez mejo, ne dovolite jim več zlorab, za mene enakovrednih pedofiliji! Ni ga nek voditelj RTV Slovenija pomotoma imenoval Minister Čefur, pa ne po nekdanjih bratih ampak izrodkih Židovskega klana, ki že vodijo ZDA in VB, preko njih pa ves svet. Ga kradejo in ubijajo! Res je, ne bo lahko, ampak – ali crknemo mi ali pa zradiramo njih, naše prodance, ki jim sploh ni mar za narod. Če je to lahko naredil desničarski ekstremist Orban na Madžarskem, nagnal vodjo tega klana, Rotschildovo banko in zažgal Monsantova polja, zakaj pa ne moremo pri nas!!?? Je Rotschildova Banka Slovenije res že  močnejša od Vlade in Manekena? Pa čeprav vas 90% tudi od nje nimate čisto nič!

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 30. May 2020 at 18:08

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

188 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Tue, 26. May 2020 at 18:13

104 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Zdaj še Bančni sovražni napad na Slovenijo preko sovražnih izrodkov Bratuškove in Čuferja!