Se nam mora zgoditi današnja Bosna, da boste podpisali Kazensko ovadbo zoper neznane storilce?
Božo žabjek

Petek, 7. februar 2014 ob 22:04

Odpri galerijo

V Sarajevu gori vladna palača, ja , tudi pri nas bi lahko brez slabe vesti, 130 je ranjenih, Tuzla je na nogah, Slovenija pa spi. Do zdaj vas je spregledalo 500, samo 500 vas je podpisalo in oddalo Kazensko ovadbo. Če pomislim, da sem danes doživel šok in je moj Blog o Vojaškem kemičnem letalskem napadu na Slovenijo v enem dnevu prebralo 28.000 obiskovalcev Publish walla ( lahko se obrnete na idejne vodje mreže  za verodostojnost) potem ne vem, zakaj se ne odzovete vsaj desetina vas in nujno podpišete Ovadbo. Gre za nas, reševanje Slovenije pred organiziranim ropanjem za tuje bodoče oblastnike. Zbudite se že, saj tega ne smete dopustiti, hudiča, spomnite se svojih otrok, kaj bodo čez nekaj let delali kot sužnji. Preberite si spodnji link, res je, na osmih straneh napisano, toda ovadba podrobno razkriva kako so neimenovane, a vsem znane osebe premišljeno kradle in zdaj, dragi moji, jim je treba vzeti!! Brez strahu, če nas je do zdaj že podpisalo 500 in so tožilci začeli z delom, potem lahko mirne vesti to naredite tudi vi. Nihče vam nič ne more povratno!

http://kazenskaovadba.si/wp-content/uploads/2014/01/kazenska-ovadba-zoper-neznane-storilce-VER-14-01-2014VSKA-1-2.doc

Naredite copy, vnesite v brskalnikovo okno iskanja, potrdite in odpre se vam download spodaj. Kliknite in stran KOZNS se vam bo odprla v wordu

Kliknite na link, naložite stran, ki se vam odpre, natisnite jo obojestransko, da privarčujete na papirju, izpolnite, povabite še vse prijatelje in širše družinske člane in mi vse izvode pošljite na naslov naše Skupine Kazenska ovadba, Soška 19b, 1000 Ljubljana, z navadno pošto in pravo znamko, da ne plačujem dvojnih stroškov poštnine. Gre za vas in nas, gre za vse, ki nas izčrpavajo, da zanamci ne bodo imeli niti za v usta, vas pa bodo shiranega simbolično zložili v krsto, ker vas več  ne bo. Prosim, vzemite resno in se takoj lotite dela!

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 30. May 2020 at 18:08

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

188 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Tue, 26. May 2020 at 18:13

104 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Se nam mora zgoditi današnja Bosna, da boste podpisali Kazensko ovadbo zoper neznane storilce?