Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!
Božo žabjek

Četrtek, 6. februar 2014 ob 21:09

Odpri galerijo

Vem, nekateri boste skočili in po Slovenvceljsko – kaj se pa greš, kakšen napad? Pa pojdimo z dokazi po vrsti. Slab teden nazaj, Primorska, nad Koprom desetine avionov zaprašuje s kemikalijami naše nebo, drugje jih ne vidimo, ker je oblačno. V ponedeljek se selimo v Postojno, kjer štirje termometri v razdalji 400 m kažejo -3º, torej mora snežiti. A zunaj pada dež, prijeten pozno pomladanski dež, čeprav roke zmrzujejo. Minus pred trojko ni napaka. Opravimo meritve vode, dežja in ledu. Prejšnji teden je bila vsebnost kovin, aluminija, barija, stroncija, kadmija in silicija v mejah normale, od 0,1 do 0,2 mikro grama na liter. Elektroliza ni bila izvedljiva, saj zato potrebujete kovine. Torej skoraj pitna voda. Kaj pa v ponedeljek? Dopoldanska meritev na dežju pri -3°C pokaže 26 (šestindvajset mikro gramov na liter), torej več kot 10x presežena normala. In zvečer smo že na 100 mikro gramih. Nikjer nobenega alarma. Naš vrhovni poveljnik je za kaj takega nezainteresiran, saj se raje fotografira ob ribicah ali v kakšni gostilni, ljudje pa še vedno ne razumejo - kako more deževati pri minusu, ko tega ni bilo še nikoli. Zgoraj naštete kovine ustvarjajo vrelišče pri zelo nizkih temperaturah, torej zastrupljeno ozračje s kemikalijami, celo Al Gore je priznal, da gre dnevno 90 ton po svetovnem nebu na neželene lokacije, prepreči zmrzovanje vode. Ko opravimo še elektrolizo, da, sedaj je ta možna, voda skoraj takoj zavre in postane rumeno rjave ogabne želatinaste barve. Enako kot pred  dnevi v Kopru, ko so grmele strele, z neba pa je padala želatina. Zakaj želatina. Ker je, verjeli ali Slovenceljsko odkimavali, v strupih, ki jih avioni špricajo tudi kri z mnogimi virusi, od raka do demence, od HIV-a do neplodnosti. Da ja česa ne boste zamudili v svojem življenju poskrbi za vas NATO in slovenska elita, Vrhovni poveljnik in Minister za obrambo, ki jim uslužbence, zadolžene za pisanje javnosti, plačuje NATO. Z vnaprej pripravljenimi članki o nepomembnosti izpušnih, normalnih, delcev iz avionov. Vi pa – več rakastih obolenj, zmanjšana plodnost, apatija, Alzheimerjeva bolezen, da se ustavim predno znorite. Ste se ob koncu vprašali, kdo bo plačal slovensko tragedijo, ki jo je namerno zakuhal NATO, tisočem ljudi v temi in mrazu, škodo na električnih omrežjih, polomljenih objektih in vozilih, nedelujočih napravah? To Bratuškove in Pahorja sploh ne skrbi. Pa vas? Boste še naprej fotkali lepe črte na nebu, ko zvečer že kašljate in boste naslednje leto med rakavimi bolniki, ki jim nato kemoterapije namenoma nič ne pomagajo? Ali pa predčasno v oskrbi tujih ljudi, ki vas bodo zaradi demence morali oskrbovati, CSD-ji pa vam bodo prefinjeno v zameno za oskrbo odvzeli hišo ali stanovanje? Vojaški napad  na Slovenijo traja že 7 dni, nobena uradna inštitucija v Sloveniji o tem nič, noben politik tudi ne, noben medij se tega ne dotakne razen, ko morajo kazati fotke tragedij, ki so nam jih zagodli tuji zločinci. Do kdaj še? 

Galerija slik

Zadnje objave

Mon, 3. Aug 2020 at 18:32

51 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.7.20
Bomo spremenili prehrano in navade? Kako pribito drži, da bomo morali povsem spremeniti svoje prehranjevalske in še mnoge druge navade, če hočemo vsaj še nekaj časa preživeti v normalno zdravem stanju. Pustimo tokrat ob strani vse ostalo, kar nas sicer še bolj uničuje, to so lažne epidemije in smrtonosni 5G. Poglejmo trgovine, ki so sicer polne sadja...../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Sun, 2. Aug 2020 at 18:17

87 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.7.20
Danes je moderno boriti se proti neželjenim, ki so nas osvobodili 1945. Kot je moderno lagati o testih za korono in jih podtikati množicam. Ali pa kot Jrvava Kraljevina, ki še vedno noče vrniti Venezueli ukradenega zlata. Ko pa ljudem ukradeš svobodo, pomeni, da sim jim nasilno nadel maske. Zato se ne čudimo, da je svobode konec. So virusi tukaj, ne računalniški, ne bolezenski, ampak 5G nategovalni!

Sat, 1. Aug 2020 at 18:34

101 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.7.20
Obiskati svoje gospodarje je pa vendar tisočletja stara suženjska navada! Ni pa bilo do zdaj toliko ponarejenih osmrtnic, ki bi se končale zgolj na seznamu COVID-19. Malce se zamisliš, ko celo iz Angleške vlade priteče nezakonitost vohunjenja za ljudmi, ampak lastniki aplikacije bodo to sodno popravili, v vladi, seveda! In kako osovraženo je naravno zdravljenje danes, ko razsaja laž, bo povedal zaprti Ameriški vojak!

Sat, 1. Aug 2020 at 18:01

108 ogledov

NWO farmacija s Faucijem
Fauci vodi že dolgo vse podtaknjene epidemije, a je javnosti ostal v kriminalnem spominu šele sedaj, ob vodenju Korona lažne epidemije. V tem času je dokazal, kar je počel že več kot 30 let, ko je on vodil predsednike na teh zločinskih področjih, saj so ga vsi ljubili in mu zločine dovoljevali. A zdaj služi milijarde, ker odločno zagovarja neučinkovita zdravila, kot Remdesivir in prihajajoča lažna, a smrtonosna COVID-19 cepiva. Seveda je logično zakaj ima tako moč, večjo od Predsednika, saj mu Bankirji z Wall Streeta omogočajo neomejena NWO sredstva za zločinsko delo, ker je načrt Agenda 2030 prepomemben. O njegovem zločinskem delu zato lažejo tako WHO, WEF kot vse organizacije v sestavi ZDA zunanjega ministrstva. Je tipičen predstavnik Globoke države, nedotakljiv, hkrati pa soavtor vseh karantenskih ukrepov, zato tudi narod ne more javno proti njemu in ga poslati kamor že dolgo sodi - v dosmrtnega! Pomoč ima tudi v Umetni inteligenci, ki širi vse njegove zločinske laži kot rešitev za svet, saj je tehnika napredovala tako daleč, da ne dopušča svobode razmišljanja in govora. Torej je popolnoma zaščiten pred svojimi zločini. Njegovi Satanisti raje skrbijo za popoln razdor med ljudmi, da so oni in Fauci zaščiteni pri svojih zločinih, katerih zadnja pika na i bo smrtonosno cepivo njegovega zločinskega prijatelja Gatesa! Se bodo ljudstva prej zbudila?(virHumansareFree) 

Fri, 31. Jul 2020 at 17:39

109 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.7.20
In DeSUS zbira umazane točke, umazan kader in odstranja upokojence. Število okuženih je 19, ampak Orwell hoče še 84. Ne Huawei, Američani morajo izpeljati 5G genocid. Pred tem pa s policijsko obarvano lažjo COVID-19 narod vreči pod popolno kontrolo in suženjstvo. Medtem pa Nemci po naključju obiskujejo dva iz naše lažne elite!

Thu, 30. Jul 2020 at 18:40

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.7.20
Ko Ameriški lutkarski šef kaj odobri s podpisom, bo Gates takoj prislonil svojo denarnico. Kot bi jo pri tudi  nas šef NIJZ, če bi le lahko prišel mnogo bližje Gatesu. In ker vsi prevaranti vedo, da od Korone ni mrtvih, zato množično uvajajo 5G sistem. Maske in cepivo pa so mnogo bolj povezane, kot si mislimo!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Vojaški kemični letalski napad NATA na Slovenijo!