GMO izdelki slovenske politike!
Božo žabjek

Ponedeljek, 3. februar 2014 ob 18:34

Odpri galerijo

Ko se začne genska mutacija v človeškem telesu, ki ma mnogo težje in nevarnejše posledice kot je smrt, začuti zbolela oseba izjemno željo po vstopu v politiko. Ponavadi izkoristijo nek že sicer izrodel dogodek v deželi, recimo lažna samoosvoboditev, ko ljudje v valu ustvarjenega navdušenja sploh ne razmišljajo o gensko spremenjenih organizmih (GMO) v peščici sodržavljanov. Značilnost takšne GMO spremenjenosti pa je začetek lakomnosti, ki nenadzorovano preraste zgolj v razmišljanje in udejanjanje ožemanja državnih in narodovih lastnin. V neki pokrajini naše nekdaj skupne dežele so temu sindromu rekli ne tako dolgo nazaj Sheshoque boljezen!

Ker sicer vse GMO bolezni plačano zagovarja jih pri nas neki znani profesor iz širše okolice Bohinja ne želi razkrivati, je pa prva značilna očem vidna deformacija nastop ministrskega položaja. Zasedba takega mesta nikakor ne pomeni željo po nečem koristnem pač pa, izjemoma, željo po učenju. V času opravljanja take funkcije se oseba seznani in nauči iz njih na pamet, kakšni so najlažji nekaznovani in nepovratni vstopi v sistem finančnega ljudsko državnega premoženja. Mnogi mutirani osebki se tega naučijo še prej kot v enem mandatu, zadnje čase potrebujejo zato več mandatov, seveda odvisno od globine požrešnosti.

Ko se GMO celice dovolj globoko zasidrajo v neko tako obolelo osebo je naslednji znak bolezni še bolj prepoznaven. Oseba si zaželi olastniniti podjetje, za katerega ve, da je dobičkonosno, da ima ustvarjalni kader, mu je pa dovolj, da je tako do točke, ko bo ves denar pristal v njegovem žepu. Potem mu za obstoj ni ali ne bo več mar. V času ministrovanja ali plazenja v politiki  se torej GMO osebek nauči, kako kupiti podjetje, da njega ne prizadene na denarnici. Pred prihodom na Banko se prestavi najvišjemu bančnemu uslužbencu s pravim imenom, namenom in zneskom, zato na Banki opravi najprej dogovor z vodilnim, kjer dorečeta odplačevanje in zavarovanje. »Ti mi daj milijone, jaz pa bom plačeval iz dobička firme, ki sploh še ni moja! Zaposleni dobička ne rabijo, tudi plače jim bom znižal. Ker je to elektronski slovenski gigant jih bom tudi odpustil najmanj 30.000 in na koncu stisnil na bruto plačo 200€. Ti odgovarja?«. Seveda odgovor poznate, tudi rezultat in vse napovedi zasebnega pogovora se uresničijo. Osebek za reševanje prvih finančnih težav sicer proda dobremu prijatelju svoj nikdar pošten ogromen delež, pridobljen na znan način, neke velike časopisne hiše. A dolg do bank ostaja še lani veliko milijonov, zato se mu prozvodnja zmanjšuje in se raje posveča izkoriščanju nekoč ljudskih prostorov. Te oddaja kar državni inštituciji, nekemu Ministrstvu za delo, na neki Kotnikovi 28 v obrobni Ljubljani. Iz tega biznisa je dobiček prelep, pa še delavcem na tem naslovu ni treba zmanjšati in zadržati njihovih plač. Moteč pa tudi ni padec letnega prometa na 105 milijonov, saj nove aktivnosti oddajanja državi preko prijateljskih dogovorov potrebujejo le malo dela za dodano vrednost. Zgolj podpis pogodbe in izstavitev računa. Delavci v proizvodnji pa naj uživajo na povprečju Somalskega delavca, ali pa Kitajskega, če vam je poznavanje bližje.

GMO organizmi v prehrani povzročajo naštudirane hude bolezni, recimo raka, GMO spremenjeni organizmi v peščici človeške spremenjene rase pa najhujšo možno bolezen – lakoto 90% ne mutirane populacije. Sicer odličen podatek za profesorja, ki GMO zagovarja, a kaj, ko je ta iztirjenost možna le na peščici tistih »pravih« političnih smrtonosnih klopov. Prav zato je gensko spreminjanje večine usmerjeno v znatno skrajšanje življenske dobe, sposobnost prenašanja lakote, umsko nezahtevnost in prenašanje politične zlobe.

Sheshoque boljezen je nasprotno  namenjena daljšemu življenju, morda večnemu in sposobnosti zaseganja vedno večjih zneskov ter pri tem ostati na neljudskem prepričanju, da lahko poješ na dan 20 krožnikov kosila, se hkrati voziš v petih avtomobilih in živiš v treh praznih hišah. Ostalo imaš zabetonirano v davčnih oazah, varno pred slovenskimi tožilci! Le manjši del za sprotno plačevanje političnih prijateljev.

Pa prijateljski nasvet – ne izpostavljajte pravih imen, niti podjetja, ki je bilo ukradeno, kajti potem vas bodo preko podjetja sinov plačano nadzorovali v vaši e-mail dejavnosti.

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 26. May 2020 at 18:13

42 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Mon, 25. May 2020 at 18:29

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.5.20
Korona nateg je izjemno pomemben, zato WHO posluša ukaze dan in noč. Da pa pomotoma ne bi izginila, so novi in novi stolpi 5G zelo pomembni. Ko jih združimo pa dobimo zdrav izdelek hudičev - smrtonosno cepivo. Zato so cirkuške vojaške parade vsak dan, po celem svetu. Ob strani sta izginotje Francije in Slovenije.

Sun, 24. May 2020 at 18:08

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.5.20
Kdo bi si mislil kako obsežne vojaške operacije so potrebne za obvladovanje ovac? Pa hkrati kako politične poslušne ovce vodijo celo ljudstva? Res pa te politične ovce brez možganov podpirajo 5G zločine, hkrati pa ne dojemajo, da so namenjeni tudi njim, ker so te ovce na prenizkem razredu vladarjev. Pa lepo noč z robotko!

Sat, 23. May 2020 at 18:50

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.5.20
Peticija zelo povezana tudi s COVID-19 Celo, če bi rekli, da je razlog podpisa peticije zgolj zaradi ogabnih laži povezanih z namernim uničevanjem ljudstev, bi bilo dovolj tehtno, da podpišemo peticijo. Kar so si danes v večernem dnevniku privoščili na Javni TV je zares grozljivka, kot bi prihajala iz ust filmskega ali resničnega Drakule. "Svet navdušeno podpira iskanje......(za nadaljevanje klikni naslov članka)

Fri, 22. May 2020 at 17:51

149 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.20
Satanizem skozi mnogo strank, edina prihodnost večine politikov. Oni sicer l lutkovno masko, vi pa pdtaknjeno za lažno Korono čimprej snemite. Vam tudi proti vojaški državi ne bo pomagala. Bo pa mladim pomagalo, ko obdavčijo stare z davkom na Korona virus. In kot ne smete vedeti zakaj je vaš bližnji umrl ne smemo vedeti, zaradi kakšnih vaj imamo epidemijo!

Thu, 21. May 2020 at 20:18

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.20
Končajmo z RTV naročnino Mnogi ljudje sploh ne gledajo Javne TV, ker nimajo skorajo kaj gledati, pa morajo zato vsak mesec plačati naročnino. Precej jih TV sploh ne gleda več, ker je to orodje poneumljanja javnosti, a tudi oni morajo RTV naročnino plačati. Vsebina je kuharsko spletkarska, plačano politično zavajajoča in zavestno ukazana za širjenje strahu....../za nadaljevanje klikni naslov članka/

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

GMO izdelki slovenske politike!