Dolamič ali kako je organizirana slovenska politična mafija
Božo žabjek

Nedelja, 2. februar 2014 ob 17:03

Odpri galerijo

Uspešno uničiš dobro gradbeno podjetje, kar je GPG zagotovo bilo in lahko tudi osebno potrdim. Delavce vržeš na cesto, jih pahneš v vrsto tistih 300.000 lačnih v Sloveniji, ustvariš najmanj dvakrat po 81 milijonov dolgov in zato se lahko ponosno pišeš Dolamič. Ker pa imaš tako lep in koristen priimek se privilegiji po uspešno izvedenem ropu kar vrstijo. Slovenski Zakon, ki ga je očitno napisal nekdo pomotoma in ga nihče ne jemlje resno, predvideva namreč, da podjetniki z dokazano uspešnim izropanjem podjetij ne morejo biti več podjetniki. Ampak, zakaj pa bi bili? Kaj ni mnogo bolje, za politike koristneje, za umazanega podjetnika pa lažje, krasti iz državne blagajne v korist obojih, kot stečajni upravitelj? Za tabo je torej več kot 100 milijonska luknja, nagrada pa znaša – vodenje stečajev v 43 podjetjih! Pri tem je nepomembno, da tudi v primeru, če bi Dolamič želel vestno opravljati delo in si vzel za vsako podjetje cel dan časa, lahko bil prisoten v vsakem podjetju le enkrat vsaka dva meseca. Tudi logično nadaljevanje tega, da cilj takega stečajnega ni rešiti podjetje in delovna mesta, ampak »pravilno« prerazporediti preostanek denarja, ni tako pomembno. Zastrašujoč podatek je, da to kriminalno kliko v Sloveniji ščitijo sodniki, Dolamiča v Celju tamkajšnja sodnica PG! Ko sem prejel obširno dokumentacijo za stečaj Rimskih term sploh nisem mogel verjeti. Dolamič je imel začasno prepoved opravljanja dela stečajnega upravitelja v Rimskih termah lani od maja do konca decembra, pa mu je celjska sodnica brez slabe vesti oktobra potrdila sramotno prodajo Term slamnatemu ruskemu podjetniku, ta je podjetje ustanovil v Ljubljani julija 2013. Sodnica je enostavno potrdila prodajo, čeprav jo je izpeljal Dolamič brez dovoljenja in je ob pomoči političnih »strokovnjakov« uspel vrednost znižati s 100 na 8,5 milijona. Potrdila je torej nazorno nezakonito dejanje, prodaja je torej nična. A o tej zgodbi kasneje v prihajajočem tednu, mogoče vas bo celo glava bolela, kaj vse se v Termah dogaja, kako so jih kradli zaradi lastnih namenov širokega političnega kroga. Danes se pač posvetite poštenju slovenskega sodstva, ki bo nagradilo z dobro sodbo politiki zveste osebke. Namesto avtomatičnega odvoza Dolamiča na Dob, mu stečajna šefica dovoli po njegovo brskati v 43 namerno zavoženih podjetjih, sodnica nima slabe vesti niti zadrževati neko drugo sodbo zoper istega Dolamiča tako, da jo izda 6.januarja letos, ko poteče 6 mesečna prepoved funkcije stečajnega za Rimske terme in vehementno v sodbi napiše – Dolamič ima na dan razsodbe polnomočno opravilno sposobnost stečajnega upravitelja. Saj vem, da vam je jasno, kako nimate res nobenih možnosti, ko pridete na sodišče pa če imate še tako jasne, neovrgljive dokumente, ki bodo tudi po izrečeni sodbi še vedno kazali v vašo pravilno ugotovitev stanja.

Zato pa graščina v Vevčah sameva in propada, jo je Dolamič zaklenil za njegove še lepše čase, njegovi nekdanji delavci in slovenski državljani pa se bližajo sliki na desni.

Zbudite se že, prosim!

Galerija slik

Zadnje objave

Sat, 30. May 2020 at 18:08

50 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.5.20
Le kako najti trenutek, da se izogneš 24 urnim lažem o Koroni? Nikakor, če le hočeš pomagati ozaveščati. Pri nas zdravstveni plačanci že o gripi in Covidu v eni tabletki virusa, ECB o pomoči bankirjem zaradi virusa, Svetovna banka o ropanju Afrike na račun Korona laži, Beli hiši je najpomembnejše sodelovanje s Faucijem in Gatesom, saj nosijo farmacevti mimo mrtvih iz nekega drugega seznama le zelene bankovce. Ljudje pa skoraj tiho mimo resnice o maskah in navdušenem Donaldu, ki že grozi s testiranjem atomske bombe!

Fri, 29. May 2020 at 18:48

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.5.20
Midva sva pa res čudovita in zelo draga hrana za ovce. Kot so Angelci sodi na letalih, saj iz njih izteče tudi nekaj drobiža zanjo, pa pri nas iz NEK2. Pri COVID-19 skoraj ni iztekov tega drobiža, saj so avtorji in tvorci plačanega zločina isti, najbolj znani elitni in politični zločinci, ki sami ustvarjajo milijarde iz natega. In prav Korona je eden najhujših razlogov, da so se ZDA namerno prezadolžile.

Thu, 28. May 2020 at 18:30

78 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.5.20
COVID-1984 politično mutiral Odkar se je na papirju skoraj končala lažna epidemija je svet izgubil dokončno človeško povezavo z resnico in poštenjem. Bankirski izum, največji po letu 1913, je pokazal, kako se dobički lahko višajo z le malo dela, vklapljanjem in izklaplanjem 5G in medijev, strankam v bankah, torej navadnim ljudem pa ni težko

Wed, 27. May 2020 at 20:58

188 ogledov

Bo Palestina končno zlomila zločinski svet?
Čudne so novice, ki prihajajo iz Palestine, točneje tudi iz dežel, ki si nabirajo točke na mrtvih in podporo Sionistov s Palestinskimi zločini. Vemo, da je Trump že pred meseci podpisal dovoljenje za novo krvavo okupacijo Zahodnega brega, saj je vendar Izraelska lutka. A tokrat preseneča podobna lutka, ki je svoje delo opravljala v Siriji, pa še marsikje in vedno znova med vrsticami napovedovala novo veliko Otomansko cesarstvo - Erdogan. Tokrat je stopil na ljudsko stran in Izraelu javno povedal, da ne bo dovolil okupacije Zahodnega brega, ki jo Neatanjahu načrtuje izpeljati julija. Že Erdoganove besede so bile presenečenje - ne bomo nikomur dovolili vzeti Palestinskega ozemlja. Ob njegovem odločnem nasprotovanju, ki pa je vseeno za zdaj še presenečenje, se vse več držav odloča za enako nasprotovanje, med njimi Jordanija in spet presenetljivo Francija in Nemčija. Gre za poštene in človeške namene ali je spet v ozadju hinavsko prikrivanje dogovora? Zaželimo si tokrat poštenja, saj Palestinci že od leta 1917 trpijo, ker so njihovo zemljo obljubili Zahodni zločinci Izraelu, leta 1947 pa so mu jo krvavo podarili. Zakaj Palestina ne bi mogla živeti svobodno in samostojno, čeprav Židovski iztirjenci Sionisti vodijo NWO?  In naj bo na koncu Erdoganovo presenečenje pristno in pošteno, vsaj enkrat, da bo vsaj en narod dobil vrnjeno svobodo in človekove pravice! (virGlobalResearch)

Wed, 27. May 2020 at 18:25

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.5.20
Čebele bodo še nekako preživele, ljudska rasa je preneumna! Kot ljudje ne dojemajo pomena čebel, Donald dojema le zeleno papirnato ali digitalno resnico. Če si Sionist, pa tudi, če si odvetnik, pomeni, da si zločinsko ZA cepljenje. Hudo je le, ker so s tem povezani tudi računalniški programi. Pa njim kakšen Antivirusni program še pomaga, svetu nič več! Zato pa vsi, ki lažejo o odstranitvi Globoke države podpirajo zločine zoper nedolžne, naj bo Sirija ali Palestina! Logično, kajne?

Tue, 26. May 2020 at 18:13

104 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.5.20
Živali se lahko smejijo, saj njihovih možganov ne poneumlja politika, le namerno jih uničijo laboratoriji. Zato pa virusi politikom uničijo možgane in vojska je zanje edina rešitev. Hudič je le, ko na najvišjih zdravstevnih položajih sedijo res najbolj zabiti in zlobni, vse za svojo korist. Bodo lagali dan in noč in resnice nikoli ne bodo prepoznali, kaj šele hoteli!

Zadnji komentarji

Prijatelji

achilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir HorvatDajana  Babič

NAJBOLJ OBISKANO

Dolamič ali kako je organizirana slovenska politična mafija