Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.1.23
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Ponedeljek, 23. januar 2023 ob 16:08

Odpri galerijo

Vlaki, letala, avtomobili in kuhanje s plinom le še do leta 2035. Novi konzulat v Neaplju za bližnje stike z mafijo. 100€ višja minimalna plača in gosenični kruh bo lahko vsak dan na mizi. Se vlade pripravljajo, da več ne boste mogli ničesar dokazati in vam bodo vse vzeli. Da maneken ne bi bil brez kruha eno leto ne bo plačeval strankarske članarine.

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 7. Feb 2023 at 16:45

61 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.1.23
Amerika je zgled za grozljivke, med drugim vsaki 2 minuti prodajo celo otroka. Denar upokojencem so odvzeli, zdaj je treba povečati s tem zneskom javne plače izbranim. Sem prava lutka, ki jo globalisti obožujejo, sem spet grozljivo zadolžil svojo deželo. Da bi rešili oceane morate jesti žuželke in neustreznost odmetati v vodo.

Mon, 6. Feb 2023 at 16:40

82 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.1.23
Slovenski mediji ob mojem odstopu hvalijo moje nekdanje delo, ne pa diktaturo, ki sem jo vodila v Novi Zelandiji. Ker otroci rabijo vse več dodatne pomoči, so zato skoraj vsi ministri ob ponovnem glasovanju hvalili 5G. Da v ZDA ne bi zmanjkalo mesa tam cepijo skoraj vso živino proti kovidu! Grozljivo kaj so naredili Indoneziji z metrom vode, če ne bodo ubogali pa bo še huje.

Sun, 5. Feb 2023 at 16:23

95 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.1.23
Da z minimalcem ne moreš preživeti ne ve nihče v politiki, ker so vsi daleč od njega. GEN1sko izobraženi doktor bo vodil finančni svet Zdravstva. So v Davosu po sestanku elite zaman iskali lokale, kjer bi se lahko na veliko najedli žuželk. Ker smo upokojencem novembra in decembra izplačali napačno izračunane pokojnine jim bomo januarja to vse vzeli!

Sat, 4. Feb 2023 at 16:21

98 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.1.23
Zanimivo, da vas vlada s 5G ne bo nadzorovala na stranišču. Podpora za letalske linije namenjene zasebnim političnim poletom je potrejena. Treh vprašanj danes več ne smete javno izreči, zato pa niste več svobodni. Skupaj moramo pišiljati tanke na sežig v Ukrajino!

Fri, 3. Feb 2023 at 16:46

110 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.1.23
Zakaj pa mi ta glavni v Domovih za stare ne bi dobili za svoj naslov višje plače? Javnih uslužbencev, ki nič ne delajo za narod imamo ogromno. Iz denarja za orožje so si kupovali luksuzna vozila in stanovanja. Kava je poleg dobrega okusa še zelo zdravju koristna. Iz EU pizzerije mi bo pizzo z žuželkami kar uslužbenka prinesla.

Thu, 2. Feb 2023 at 16:45

137 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.1.23
Bo Mehika prva, ki bo uradno dojela smrtonosno zapraševanje in ga prepovedala? Seznam ministrov je uradno objavljen. Sva uradno pristašici NWO in zablod človeštva. V zdravstvu je urejenih 133 milijonov minusa, vse za pravo pot v zasebne roke.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.1.23