Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.9.22
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Ponedeljek, 3. oktober 2022 ob 17:02

Odpri galerijo

Nekoč novinarji nismo lagali, danes je čas preživetja za njih. Po malomarnosti v Celju umrla ena oseba, zločinsko zlonamerno pa veliko! Ker sladkanje vlada rabi, je dovolila posladkati nebo. NATO pa se je v zahvalo za slovenskki nakup njihovega morilskega orožja zahvali slikovito na nebu! Kalifornija pripravlja zakon, po katerem bodo lahko ugrabili in zlorabljali otroke.

Galerija slik

Zadnje objave

Thu, 1. Dec 2022 at 16:20

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.11.22
Mediji niso namenjeni bralcem in gledalcem, kaj šele, da bi jih obveščali o Santinovi smrti. Danes je edini pravi virus tisti, ki ga vlade in farmacevti vcepijo v ljudi - strah. Tožili bodo zdravnika, ki je pravilno govoril o epidemiji kovida. Sindikati delajo samo za denar, vse ostalo je nepomembno!

Wed, 30. Nov 2022 at 16:23

74 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.11.22
Ljudje se sicer borijo proti, ampak 5G bo zelo kmalu že zamenjan s 6G. In Škotska vodilna lutka za naslednje leto že pripravlja digitalne ID dokumente. Celo več kot 160 nasmejanih županov od prve na računu njihovih volilcev. Je Nemčija pred razpadom, tako vojska kot gospodarstvo? Ker se borimo proti draginji moramo najprej dvigniti oskrbo za starejše. 

Tue, 29. Nov 2022 at 16:23

79 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.11.22
Najprej državno norčevanje iz denarja, potem pa še 212 županov, ki nimajo kaj dosti početi. Je CIA v svojih vrstah odkrila ogromno otroških nekaznovanih posiljevalcev. GSO piščanec iz laboratorija je užiten za vse brez lastne pameti. Kupujejo v zelenem, zato so zlahka prepoznavni goljufi!

Mon, 28. Nov 2022 at 14:55

93 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.11.22
V Djerbi so se srečali  vsi francosko govoreči, ki se v tem letnem času radi sončijo in kopajo, naš ni manjkal. Če se pri 100 letih ne cepiš s smrtonosno iglo te čaka v Italiji huda kazen. Cepljenje imamo, da se elita poveže in ustvari vojne. Po 140 letih so čudežno spet videli črnega goloba. Če ima Anglež milijarde jih bo pa ja imel tudi Ukrajinec. Od zdaj potovanja po svetu ni, če niste cepljeni. Domorodci iz Brazilije nočejo vojne, hočejo pa odstavljenega Lulo!

Sun, 27. Nov 2022 at 16:46

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.11.22
Norci svetovne manjšine, ki obvladujejo svet, so že dovolili izdelavo umetnega GSO mesa. V Avstraliji je v zadnjih dveh letih rodnost padla za 63%, zaradi igel. Razkužilo za roke v času lažne epidemije kovid je dokazano rakotvorno. Vrhovna golazen na svojem zločinskem srečanju pa uvaja potni list izključno za cepljene. Kanada je lutkarska dežela, uvajajo bančno kartico, ki bo sledila vsem nakupom.

Sat, 26. Nov 2022 at 16:29

101 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.11.22
Meni medvedu moj nasilni prostor jemljejo, kako naj potem Rusijo podpiram. V Angliji je inflacija dosegla 40 letni rekord, saj ima premier milijarde od tega. Kitajski Guangzhou je na cesti, dovolj imajo zapiranja Kitajcev. So šolarčki pokazali NWO Pahorju, kako daleč so že pred njim.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.9.22