Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.9.22
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Četrtek, 29. september 2022 ob 16:25

Odpri galerijo


							
							 

Chemtrailsi, HAARP in NATO vaje in dobimo grozoto. Kako vedno bolj škodljiva je hrana na mizi za otroke v šolah. Pri toliko dokazanih lažeh bi nam pa res lahko dovolili podražitev RTV najemnine. ZDA so obsedene s 5G celo v zdravstvu, pa se vsaj ljudje vedno bolj zavedajo tega. Smo z Nemci zamenjali tanke za morijo v Ukrajini. In sramota Slovenije gre celo na sodišče.

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 30. Nov 2022 at 16:23

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.11.22
Ljudje se sicer borijo proti, ampak 5G bo zelo kmalu že zamenjan s 6G. In Škotska vodilna lutka za naslednje leto že pripravlja digitalne ID dokumente. Celo več kot 160 nasmejanih županov od prve na računu njihovih volilcev. Je Nemčija pred razpadom, tako vojska kot gospodarstvo? Ker se borimo proti draginji moramo najprej dvigniti oskrbo za starejše. 

Tue, 29. Nov 2022 at 16:23

64 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.11.22
Najprej državno norčevanje iz denarja, potem pa še 212 županov, ki nimajo kaj dosti početi. Je CIA v svojih vrstah odkrila ogromno otroških nekaznovanih posiljevalcev. GSO piščanec iz laboratorija je užiten za vse brez lastne pameti. Kupujejo v zelenem, zato so zlahka prepoznavni goljufi!

Mon, 28. Nov 2022 at 14:55

85 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.11.22
V Djerbi so se srečali  vsi francosko govoreči, ki se v tem letnem času radi sončijo in kopajo, naš ni manjkal. Če se pri 100 letih ne cepiš s smrtonosno iglo te čaka v Italiji huda kazen. Cepljenje imamo, da se elita poveže in ustvari vojne. Po 140 letih so čudežno spet videli črnega goloba. Če ima Anglež milijarde jih bo pa ja imel tudi Ukrajinec. Od zdaj potovanja po svetu ni, če niste cepljeni. Domorodci iz Brazilije nočejo vojne, hočejo pa odstavljenega Lulo!

Sun, 27. Nov 2022 at 16:46

86 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.11.22
Norci svetovne manjšine, ki obvladujejo svet, so že dovolili izdelavo umetnega GSO mesa. V Avstraliji je v zadnjih dveh letih rodnost padla za 63%, zaradi igel. Razkužilo za roke v času lažne epidemije kovid je dokazano rakotvorno. Vrhovna golazen na svojem zločinskem srečanju pa uvaja potni list izključno za cepljene. Kanada je lutkarska dežela, uvajajo bančno kartico, ki bo sledila vsem nakupom.

Sat, 26. Nov 2022 at 16:29

97 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.11.22
Meni medvedu moj nasilni prostor jemljejo, kako naj potem Rusijo podpiram. V Angliji je inflacija dosegla 40 letni rekord, saj ima premier milijarde od tega. Kitajski Guangzhou je na cesti, dovolj imajo zapiranja Kitajcev. So šolarčki pokazali NWO Pahorju, kako daleč so že pred njim.

Fri, 25. Nov 2022 at 16:22

107 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.11.22
So izgubili Ukrajinci dve bombi na Poljskem, zato je Ameriška vlada že zaprosila za dodato pomoč. Pa še v bordelu nekomu ne bo treba več plesati za ta denar. Strah koraka nad Slovenijo, verjetnost padlih bomb pri nas je velika. Namesto veselja, da ni dovolj raka prevladuje skrb zaradi tega. Že dolgo zaničuje Avstrija manjšino, toda za novo predsednico je to izjemno dobro.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.9.22