Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.7.22
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Petek, 5. avgust 2022 ob 16:50

Odpri galerijo

Danes je pa res enostavno osušiti področje in ga zažgati! Sem v Kijevu in dežela svastike je zame navdih! Celo Michael Obama se je odločil, da gre na Ameriške volitve 24. Ker zmanjkuje hrane je treba človeško meso začeti uporabljati! Celo smrdečo vodo bodo očiščevali in jo dali ljudem za pitje!

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 17. Aug 2022 at 16:09

59 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.8.22
Zdravniki smo v domovih za ostarele že oddelali in tam ne rabimo službe. Sta se Golob in Zelenski dogovorila za prodajo dela Slovenije. Lažni kovid ima domovanje tudi v Rusiji. Kako to, da je kdo sploh kdaj pomislil, da ne delava skupaj kot organizirana ekipa? Tudi nafta je en lep kupček iz katerega je možno veliko vzeti!

Tue, 16. Aug 2022 at 16:39

76 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.8.22
  Schwabov Zeleni sistem je jesti sveže človeško meso. Pred skokom na vlado so obljubljali boj z draginjo. Ve se, da so požari namerni, škoda, ker zato trpi Kras. Je že skoraj vse pripravljeno za jesenski zakol naroda z lažjo! Lepo je voziti električne avtomobile in se veseliti ogledovanja požarov. Istospolni par posvojil otroka za zlorabo v porno filmih. Upajmo, da jim uspe in res ne bodo plačali elektro računov po 1.oktobru!

Mon, 15. Aug 2022 at 17:36

88 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.8.22
Cilj sedanjih zločincev je zgolj preživetje zločincev. Le kaj bodo ribe delale v naših vodah, saj še človeku niso namenjene. Na NIJZ smo si zelo oddahnili, saj ima ta vlada iste prijatelje. Bodo Kijevski slovenski hoteli zdaj samevali daleč na severu. Tudi sedanji zdravstveni minister zagovarja nedolžno smrtonosno cepljenje. Nas je ogromno na polno cepljenih in zdaj ponovno zboleli ponovno na isto dirko!

Sun, 14. Aug 2022 at 16:28

80 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.8.22
Vročina ali jesti, s čim bomo preživeli? In kandidat za predsednika iz najbolj sramotnih vrst Slovencev. Dobili smo brezplačnih 1400 cepiv, kdo bo prvi nasedel? Poljaki ne dovolijo slaviti uničenja Auschwitza. Je Trudeau brez enega dokaza prepovedal potovanja po Kanadi. Cepljeni noseči materi je že v 37 tednu nastopil hud življenjski problem za njenega otroka!

Sat, 13. Aug 2022 at 16:31

101 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.8.22
Zločinski projekt v rokah Bidena bo celo mogoče uspel? Ameriško ambasado v Ljubljani temeljito obnavljajo, saj prihaja atomska vojna. Vsaj nekaj malega rezultatov po hudih protestih v Panami. Ne samo mi, tudi nemci bodo pozimi plačali trojno ceno plina za ogrevanje. Vas motijo milijoni GSO komarjev vrženih v naravo? Mi politiki, najbolj hinavski, moramo svoje znanje srkati čez lužo. Celo pri upokojencih sta si na papirju nasprotni stranki enotni!

Fri, 12. Aug 2022 at 16:17

90 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.8.22
Zrejeni pes poslušno laja v imenu Kitajske. Ko grem na turistično popotovanje v NY govorim o atomskih vojnah in sem tiho o Černobil nesrečah. Vedno več je študij, ki pošteno povedo kako zelo škodljive so maske, še posebej za otroke. Nizozemska pa z nasilno policijo na uničenje kmetijstva. Celo Afrika odločneje protestira kot čipirana Evropa.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.7.22