Je Slovenija zgolj laboratorij?
Božo žabjek
Slovenija

Sobota, 28. maj 2022 ob 19:56

Odpri galerijo

Ko se hočeš posvetiti volitvam  vsakič, ko so te nameščene, se lahko zgolj vprašaš kakšne vrste laboratorij smo? Sedanji že grozijo z visokimi zdravstvenimi stroški, napovedujejo celo mrk izmišljeno sovražnega govora, do politike, seveda, poslušno obiskujejo Schwaba in hvalijo Gatesa, so zaljubljeni v zdravstvo in faramacijo. Hkrati vidite vedno iste obraze z malenostnim odstopanjem, seveda na obeh straneh in le besedna tortica je malce drugega okusa, če jo pojeste pa ima povsem enak okus bruhanja tako leva kot desna. Zakaj sta politika in norčevanje tako prijetna zabava, kaj politiki niso ljudje? Ali pa 100% verjamejo vsem znanstvenim lažem od UFO do nadčloveške rase? Si predstavljate, da bi ljudje zmogli živeti kot živalske črede, pameten vodja in vsi enako nahranjeni? Obstaja kje tehtna, ne znanstvena razlaga, zakaj se peščica tako oddvaja od ljudi in jih tako sovraži? Pa radi smo se imeli včasih, celo različni narodi, danes pa vsi kot kača in krokodil. Le zakaj je edini znak, ki razdvaja to politiko svastika, zvezda pa je vsem enak simbol čaščenja in premoženja? Očitno so politiki že dolgo čipirani in jim zato cepljenje ni potrebno. Škoda je le, da ljudje ne dojemajo kako sta leva in desna roka del nihovega telesa in ne orožje dveh bitij!

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 14. Aug 2022 at 16:28

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.8.22
Vročina ali jesti, s čim bomo preživeli? In kandidat za predsednika iz najbolj sramotnih vrst Slovencev. Dobili smo brezplačnih 1400 cepiv, kdo bo prvi nasedel? Poljaki ne dovolijo slaviti uničenja Auschwitza. Je Trudeau brez enega dokaza prepovedal potovanja po Kanadi. Cepljeni noseči materi je že v 37 tednu nastopil hud življenjski problem za njenega otroka!

Sat, 13. Aug 2022 at 16:31

60 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.8.22
Zločinski projekt v rokah Bidena bo celo mogoče uspel? Ameriško ambasado v Ljubljani temeljito obnavljajo, saj prihaja atomska vojna. Vsaj nekaj malega rezultatov po hudih protestih v Panami. Ne samo mi, tudi nemci bodo pozimi plačali trojno ceno plina za ogrevanje. Vas motijo milijoni GSO komarjev vrženih v naravo? Mi politiki, najbolj hinavski, moramo svoje znanje srkati čez lužo. Celo pri upokojencih sta si na papirju nasprotni stranki enotni!

Fri, 12. Aug 2022 at 16:17

69 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.8.22
Zrejeni pes poslušno laja v imenu Kitajske. Ko grem na turistično popotovanje v NY govorim o atomskih vojnah in sem tiho o Černobil nesrečah. Vedno več je študij, ki pošteno povedo kako zelo škodljive so maske, še posebej za otroke. Nizozemska pa z nasilno policijo na uničenje kmetijstva. Celo Afrika odločneje protestira kot čipirana Evropa.

Thu, 11. Aug 2022 at 16:29

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.8.22
Kot ljubljenček vašega šefa vam bom pomagal, da začnete delo v OZN. Amerika že dolgo nima pameti, zdaj še otrokom dovoli menjati spol. Ameriška šola je učencem ponujala pizzo za smrtno cepljenje. Slovenija je sprejela donacijo od koz za 1400 mrtvih! EU že krade tudi Hrvaško, ta pa se ji je zahvalila z wc papirjem!

Wed, 10. Aug 2022 at 16:37

99 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.8.22
WHO zelo misli na Slovenijo, 750 tisoč mrtvih si želijo. Prikrito svetu se polovica Američanov bliža lakoti. Uspevajo s HAARP postajami vročinske rekorde rušiti. Kako ubogi so novorojenčki mater, ki so nasedle cepljenju!

Tue, 9. Aug 2022 at 16:29

108 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 31.7.22
Začnimo se upirati odločno proti 5G, kot kmet v Franciji! V zadnjih dveh letih se je smrtnost športnikov med nastopi dvignila za 1700%! Midva pa res ne Putina ne Rusije ne marava. Od utrujenosti od nič dela je čas za počitnice. Več kot 500 Ameriških zdravnikov bo tožilo državo, ker so jih hoteli nasilno cepiti!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Je Slovenija zgolj laboratorij?