Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.5.22
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Sobota, 14. maj 2022 ob 16:34

Odpri galerijo

Verjeli ali ne, premnogi žal ne, a Rothschild družina je šef zločinov tega sveta. So ob odhodu uspeli milijarde pripeljati na letalo za Ukrajino in ob vrnitvi pripeljati staro sovraštvo. Kako naštudiran je, je ni prireditve kjer ne bi metal besedne pljunke narodu v smeti. Ne pozabite, vsak dan bo manj hrane in več lažno namerno pobitih živali!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 28. Jun 2022 at 16:58

61 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.6.22
Bodo naši vozniki zdaj hodili po poceni bencin v Indijo? Že dve leti nazaj je zločinec Gates povedal, da bo leta 2022 lakota. Je imel Putin nesrečo, ker so ga ujeli fotografi. V Ameriki je zgorela 97-ta prehranska tovarna. V Kanadi pa je ugotovljeno, da je 80% mrtvih zaradi cepljenja. Zelensky pa kaže, kako obvlada vsa hišniška opravila.

Mon, 27. Jun 2022 at 17:21

83 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.6.22
Morda prepočasi, a se prebuja svetovno ljudstvo. Zdaj je zelo padla gledanost javnih medijev, zaradi laganja, seveda. Kako koristen je CO2 za boljše kmetijske pridelke, zato pa se elita bori z norimi ukrepi proti temu. Mathausen nad celo Slovenijo! Rothschildova lutkica že uvaja zapor naroda zaradi narejene vročine. Veste kakšna zabava je za mene voziti tank?

Sun, 26. Jun 2022 at 16:35

96 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.6.22
Celo Ameriško sodišče je prepovedalo Monsanto v lasti Bayerna. Kitajska pa po navodili WEF ves državljanski denar že blokira. Za prihajajočo lažno epidemijo imamo že vse pripravljeno. Ste vedeli, da se opice in koze zelo rade vozijo z letali? In v Nemčiji bodo maske obvezne vsako zimo!

Sat, 25. Jun 2022 at 16:36

96 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.6.22
So krave izjemno škodljive za podnebje ampak mleko pa mora EU sofinancirati! Že dolgo črno združeni zdaj skupaj v Kijev. Pa tako globalistično razmišlja, da sem zares navdušena. Prihaja tudi k nam ogaben val novih okužb ustvarjenih na svinjskem jeziku elite!

Fri, 24. Jun 2022 at 17:08

124 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.6.22
Dan ostarelih, nad katerimi se širi nasilje, tako v domačih krogih kot iz državnih organov. Meso je postalo globalno sredstvo za širjenje ogabnih laži! Kranjski župan pa je sklenil digitalno uničiti Kranj in Kranjčane. Ker v Nemčiji še niso dosegli katastrofalnega možganskega uničenja na novo uvajajo pandemijo in posledično cepljenje!

Thu, 23. Jun 2022 at 16:54

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.6.22
Da se takole druživa pa 1500 milijard dolarjev ni preveč, kajne? Vse je povezano, do dna pekla! Ste verjeli še ne tako daleč nazaj, da slovenska politika tako zelo podpira svastiko? Zdaj so na vrsti obiski po domovini, je treba narod nategniti v živo. Ko uvedeš podnebni davek na ovce in krave poveš, da si rojen idiot.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.5.22