Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.2.22
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Torek, 8. marec 2022 ob 17:19

Odpri galerijo

Živali so celo ob svetovnih dneh nemočne in zaradi človeške zločinske narave počasi izumirajo! Že prostozidarji so nekoč imeli izhodišče v svojem znaku z delto in omikronom. So divje svinje pri nas zelo nepriljubljene, saj imajo mladičev več kot človek. Bistvo Pavlihe je norčevanje med pozitivnim in politično negativnim norčevanjem. Še kaj dodati - milijarderji tuhtajo vojne, reveži zato umirajo!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 28. Jun 2022 at 16:58

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.6.22
Bodo naši vozniki zdaj hodili po poceni bencin v Indijo? Že dve leti nazaj je zločinec Gates povedal, da bo leta 2022 lakota. Je imel Putin nesrečo, ker so ga ujeli fotografi. V Ameriki je zgorela 97-ta prehranska tovarna. V Kanadi pa je ugotovljeno, da je 80% mrtvih zaradi cepljenja. Zelensky pa kaže, kako obvlada vsa hišniška opravila.

Mon, 27. Jun 2022 at 17:21

70 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.6.22
Morda prepočasi, a se prebuja svetovno ljudstvo. Zdaj je zelo padla gledanost javnih medijev, zaradi laganja, seveda. Kako koristen je CO2 za boljše kmetijske pridelke, zato pa se elita bori z norimi ukrepi proti temu. Mathausen nad celo Slovenijo! Rothschildova lutkica že uvaja zapor naroda zaradi narejene vročine. Veste kakšna zabava je za mene voziti tank?

Sun, 26. Jun 2022 at 16:35

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.6.22
Celo Ameriško sodišče je prepovedalo Monsanto v lasti Bayerna. Kitajska pa po navodili WEF ves državljanski denar že blokira. Za prihajajočo lažno epidemijo imamo že vse pripravljeno. Ste vedeli, da se opice in koze zelo rade vozijo z letali? In v Nemčiji bodo maske obvezne vsako zimo!

Sat, 25. Jun 2022 at 16:36

93 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.6.22
So krave izjemno škodljive za podnebje ampak mleko pa mora EU sofinancirati! Že dolgo črno združeni zdaj skupaj v Kijev. Pa tako globalistično razmišlja, da sem zares navdušena. Prihaja tudi k nam ogaben val novih okužb ustvarjenih na svinjskem jeziku elite!

Fri, 24. Jun 2022 at 17:08

114 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.6.22
Dan ostarelih, nad katerimi se širi nasilje, tako v domačih krogih kot iz državnih organov. Meso je postalo globalno sredstvo za širjenje ogabnih laži! Kranjski župan pa je sklenil digitalno uničiti Kranj in Kranjčane. Ker v Nemčiji še niso dosegli katastrofalnega možganskega uničenja na novo uvajajo pandemijo in posledično cepljenje!

Thu, 23. Jun 2022 at 16:54

99 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.6.22
Da se takole druživa pa 1500 milijard dolarjev ni preveč, kajne? Vse je povezano, do dna pekla! Ste verjeli še ne tako daleč nazaj, da slovenska politika tako zelo podpira svastiko? Zdaj so na vrsti obiski po domovini, je treba narod nategniti v živo. Ko uvedeš podnebni davek na ovce in krave poveš, da si rojen idiot.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.2.22