Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.1.22
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Torek, 18. januar 2022 ob 16:35

Odpri galerijo

Tudi vremenarji zelo radi lažemo o globalnem segrevanju znotraj Great Reset. Zelo moramo lagati, če hočemo do 19. januarji priti z lažmi do 10 tisoč okuženih ta dan. Francozi vedno bolj sovražijo Rothschildovega sinčka. So včeraj testirali politične možgane in je bila številka prevelika, da je ne bi raje na kovid vrgli. V Kaliforniji morajo okuženi zdravstveni delavci obvezno na delo.

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 18. May 2022 at 17:22

43 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.5.22
Elitne globalistične kompanije bodo vsem svojim zaposlenim plačale abortus kljub prepovedi. Če ima Biden lahko urad za dezinformacije zakaj ga ne bi imel tudi RTV? Ustvariti morava diktatorsko pogodbo, kjer bo najpomembneje kdo bo ukazoval pri smrtonosnih cepljenjih! Kako vneto pregovarjanje med Nemčijo in Slovenijo o pošiljanju nujnih tankov v Ukrajino!

Tue, 17. May 2022 at 16:55

66 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.5.22
Pahor pa že ve koga so mu naročili pripeljati na oblast. Xi ne dovoli, da bi razsužnjili Kitajski narod. Bidenov oddelek za dezinformacije bo vodila Soroševa prijateljica. Kdo ve kaj bodo uporabili v prihajajoči svetovni vojni, v naslednji bodo le palice. Na nebu pa že slovesno, ker prihaja nova vlada! Vse zakone pišejo hudiči zase!

Mon, 16. May 2022 at 17:05

92 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.5.22
Nosečnice naj se na daleč izogibajo cepiv, če hočejo otroka živega ali vsaj zdravega. Žal rokovanje še tako normalnega politika s Schwabom ne more prinesti navdušenja. Kako žalostno je, da so otroci vedno manj gibljivi, pa nihče ne pove, da so igle naredile svoje. In Indija je naredila, kar bi že davno moral cel svet - prepovedala je cepljenje proti volji osebe in sploh obvezno  cepljenje

Sun, 15. May 2022 at 17:06

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.5.22
Šolanje otrok s 5G napravami ali  elita že otroke sovraži in se jih hoče znebiti. Dolgo čas miroljubna, zdaj pa vikinška in hoče nasilno vstopiti v zločinski NATO - Švedska. Pri nas se nameščena kriza že zelo pozna kmetom in obrtnikom. Sicer napišejo, kako veliko jih je umrlo zaradi kovida, ampak ne po resnici! Italija je žrtev lastnega elitnega zlonamerneža Draghija.

Sat, 14. May 2022 at 16:34

110 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.5.22
Verjeli ali ne, premnogi žal ne, a Rothschild družina je šef zločinov tega sveta. So ob odhodu uspeli milijarde pripeljati na letalo za Ukrajino in ob vrnitvi pripeljati staro sovraštvo. Kako naštudiran je, je ni prireditve kjer ne bi metal besedne pljunke narodu v smeti. Ne pozabite, vsak dan bo manj hrane in več lažno namerno pobitih živali!

Fri, 13. May 2022 at 16:39

83 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.5.22
Že pred 8 leti so nacisti napadali Ukrajino, danes je le še vrh. Nikjer nikogar, ki bi za vedno odstranil enega najhujših svetovnih zločincev. Toliko je ljudi nasilno cepljenih, zato ni čudno, zakaj imamo toliko družinskega nasilja. In upokojenci preko DeSUS dobivajo politično moč, saj jih ni več nikjer!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞko

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.1.22