Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.1.22
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Ponedeljek, 17. januar 2022 ob 17:31

Odpri galerijo

Kako na TV ekranu natančno vidite, da necepljeni preganjajo poštene strokovnjake, kajne? Od danes bo na Janševi RTV samo še resnica in oddaje o zdravi hrani. Če ne bi bilo dobrosrčnih oblastnikov bi virusi že pomrznili zunaj. Samo glejte TV in pijte zdravo pijačo. Dragi Italijani, pozabil sem vas pred več kot 75 leti cepiti, zato bom to naredil zdaj!

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 24. May 2022 at 17:14

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.5.22
V Lutkovnem gledališču v Torinu je Ukrajina zmagala na evro tekmovanju Kako poneumiti ljudstva. Ne pozabite po nakupu elektro avta zavarovati celotno naselje okoli vas. Bo stara leta preživel v Katarju z vsemi brezplačnimi uslugami. So Američani pred desetletji sistemsko ubijali indijanske otroke.

Mon, 23. May 2022 at 17:17

45 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.5.22
Sodobna tehnologija pa res lahko uredi vreme po želji peščice. Do leta 2030 je treba narod digitalizirati, torej mu vzeti vse človeške zmožnosti. Mi v Ukrajini pridemo na pomembna mesta le kot komedijanti! In EU fašisti ta teden uvajajo popoln nadzor nad vsebino vaših telefonov!

Sun, 22. May 2022 at 16:36

69 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.5.22
Vaje so bile zelo obsežne zdaj bom lahko obrambna ministrica! Kako veliko razočaranje za Čehe, Zeman jim dovolil, da gredo v krvavo Ukrajinsko bitko. Biden pa je Zelenskemu odobril ogromno milijard za vojne provokacije in lastno provizijo. In šef WHO lahko postaneš le, če imaš osebne izkušnje pri iztrebljanju narodov!

Sat, 21. May 2022 at 17:55

72 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.5.22
Namenjajo pomoč Ukrajini v resnici pa le spodbujajo vojno. Je morala Severna Koreja ubogati Xi ja in ustvariti prvi pozitivni korona test. In zdaj imamo tudi domobranski nacistični praznik. In tudi Finska si želi krvavih sedanjih časov! A podražiti RTV naročnino za več laganja?

Fri, 20. May 2022 at 18:19

79 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.5.22
Ko opico cepijo gre po zverinski poti. Kako dobro je, da obvladava znak 666, sva tudi midva lahko v vnaprej določeni vladi. Zato pa se tudi po satanistično določajo števila okuženih. Ker je tudi vaš že šel na podpis WHO zločina vas moramo že množično zastrupljati!

Thu, 19. May 2022 at 18:57

90 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.5.22
Ko znaš in moraš cepiti veš tudi, koliko možganskih kapi boš povzročil. Indijci proti cepljenju, a zelo za odmetavanje smeti v vode! In vojaki umirajo na delu, a zaradi cepiv, ne vojne. Znanost je sicer danes izmišljena, a dela z denarjem. Ne berite Gatesove najnovejše knjige!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞko

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.1.22