Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.11.21
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Četrtek, 2. december 2021 ob 17:33

Odpri galerijo

Kako pomembno je, da so klovnčki ob meni, ko javno širim zlobo. Če nimaš Rolls Roysea že doma je težko primerjati smrtonosna cepiva z njim. Če ne bi bilo protestnikov že davno ne bi bilo kovida, to vam osebno jamčim. Nikoli si nisem mislil, da bom svojo otroško izjemno neumnost tako uspešno prenesel tudi v politiko. Ne more biti Prekmurje izjema pri iztrebljanju, zato vas bomo cepili!

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 16. Jan 2022 at 18:55

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.1.22
Blagi prehlad v medije plačano vnaša prvi bančni zdravstvenik. Jaz pa sem tudi plačano navdušen nad depopulacijskim cepljenjem proti lažnemu virusu. Bomo znanstveniki vrednotili omikron cepiva, po preverjanju bančnega računa. Da sem predsednik Kanade sem moral že dolgo nazaj podpirati zlorabo otrok. WHO laž širijo vsi, ki so zadovoljni z višino plačila. Moje visoke šole že od leta 1992 učijo vladne prostituke o korona virusu!

Sat, 15. Jan 2022 at 16:44

45 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.1.22
Za vsakega lažno odkritega okuženega je namenjenih 3400€. Na Kitajskem pred OI zelo malo okuženih, zato zapirajo mesta na veliko. Nadal že ve skozi denarnico kdaj in koga je treba cepiti. Očitno je korona del prostitutskega sistema. In zdaj Cerkveni noivinarji po zaslugi Pahorja bivakirajo v RTV SLO. Neuvrščeni so celo premikali določene stvari, danes ne smejo biti nikjer prisotni!

Fri, 14. Jan 2022 at 16:30

70 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.1.22
Sva preverjala in ugotovila, da cepiva butec in butec nič ne pomagajo lažnemu virusu! V Kazahstanu pa vre zaradi nasilnega obveznega cepljenja. Nič vredni testi eliti vedno pokažejo kje je največ novih lažnih okuženih. A 10 milijonov jih je že smrtonosno cepljenih vsak dan? V Šempetru ležijo v bolnici kašljajoči, pa morajo mediji napisati, da sta med njimi le dva cepljena ostali pa so trajno bolezensko pocepljeni.

Thu, 13. Jan 2022 at 17:25

83 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.1.22
GSO prehrana bi morala biti čez lužo označena, a so že obvestili dobavitelje, da lahko odstranijo te oznake. Zaradi odličnega laganja o omikronu so plače lažnivcev že boljše. Švedski potni list pa je že čip pod kožo vstavljen. Cepiva za omikron v laboratorijih ne moremo prirediti prej kot v treh mesecih, do takrat bomo pa sedanja povsem neuporabna uporabljali. Umrete od števila dobrih cepiv!

Wed, 12. Jan 2022 at 17:27

106 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.1.22
Gremo z oblastjo na neustavni PC sistem? Šri Lanko po lažnem kovid že zajel tudi Great reset! Je slovenski diktator kar 6 mesecev ubogal ukaze v EU! Na Antarktiki izbruh korone, potem, ko so v bazi vsi zelo precepljeni. Nova Zelandija želi biti med vodilnimi norimi državami na svetu v tem času. 46 mutacij novega virusa v Franciji, sami Macron, Macron, Macron.

Tue, 11. Jan 2022 at 16:04

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.1.22
Kdaj bo narod spoznal, da samo on lahko vodi državo? Cepljenje ali samomor? Je bil skoraj ves narod za praznike zaprt doma, zato je logično, da so okužbe tako narasle. Oblastna "resnica" sodi le v goreče zabojnike za smeti. Presenetljivo, ampak plačani izdajalski znanstveniki nimajo denarja, da si kupijo jajca!

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 23.11.21