Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.11.21
Božo žabjek

Ponedeljek, 29. november 2021 ob 17:38

Odpri galerijo

Kakšen hudič se razplamti, ko pri nas županja pove resnico! Ministrice pa veselo čakajo in preživijo interpelacije, čeprav bi v normalnem sistemu že zdavnaj padle. Biden na prestolu ni mrtev, lahko pa je mrtev original. Na vseh področjih človekovega življenja je 5G morilski! Avstrija že po legi ni primerna za smučanje, če pa pade v roke eliti potem pa sploh ne. 50 letnike in starejše je treba s cepljenjem čimprej odstraniti.

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 7. Aug 2022 at 16:35

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.7.22
Zelo lepo je delati kot prijatelj, le paziti je treba, da prijateljstvo nekaj časa ni razkrito. Ne more Zahod dovoliti RT, če ta pove resnico tudi o Iraku in Ukrajini. Lahko vam zagotovo povem, da bo jutri dež. Prihaja normalna zima in potrebno bo zgraditi igluje. 5G uniči vse nepotrebne možgane, doseči je treba rano obratno in naj uniči vse zločinske. Tega pa res nismo vedeli, da so naši sodniki večinoma istospolno poročeni.

Sat, 6. Aug 2022 at 18:18

61 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.7.22
Je Hašek po hokeju vstopil v ligo pogoltnih, zaradi milijonov, seveda! Celo gasilci nočejo 5G stolpa poleg delovnega mesta, zakaj bi ga vi poleg doma? In Irska po ukazu elite stopa po poti Nizozemske. Bil je izjemen erotični večer v Ukrajini! Ko zares napovedujejo dež morajo dobro naškropiti nebo! Ukrajinska vojska pa le na LGBT paradah uspešna!

Fri, 5. Aug 2022 at 16:50

88 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.7.22
Danes je pa res enostavno osušiti področje in ga zažgati! Sem v Kijevu in dežela svastike je zame navdih! Celo Michael Obama se je odločil, da gre na Ameriške volitve 24. Ker zmanjkuje hrane je treba človeško meso začeti uporabljati! Celo smrdečo vodo bodo očiščevali in jo dali ljudem za pitje!

Thu, 4. Aug 2022 at 16:30

83 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.7.22
Mogoče pa stari antivirusni CD še pomaga? Je Schwab pomagal Ameriški policiji kupiti Teslina vozila, čeprav vsa skoraj takoj zgorijo. S sredincem iz srca vsak dan zlagane številke. Nov zdravstveni zakon in vse še na slabšem. Sem šla v Kijev podučiti se o svastiki in sovraštvu med narodi!

Wed, 3. Aug 2022 at 16:22

86 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 25.7.22
Narava nima več pojma kakšno vreme naj bi prišlo, za to odloča zločinski človek. Se opičje koze dogovarjajo le še o zločinih, le ena na sladoledu! Tudi Angleška vlada ponuja kmetom drobiž, da ukinejo pridelavo hrane. Milijarde se zasebno pretakajo v Ukrajinski vojni. In v deželi mora biti res nora vlada, da pri 40C uvede obvezne maske. Množice se še ne zavedajo kaj iz njih načrtno dela 5G sistem.

Tue, 2. Aug 2022 at 16:17

127 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 24.7.22
Preden so Američani ugotovili kako koristen je za njih Zelensky je bilo njemu prepovedano vstopiti v ZDA. Manj je prirastka pri nas, več je cepljenja, več je LGBT. Ker staro cepljenje izgublja moč, delajo na veliko strokovnjaki barabe na novih cepivih. Hrane imamo preveč, zato so pobili 1,5 tone rib v Malem grabnu. In uslužbenka v Bidenovem paketu je bila nekoč grdi moški!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.11.21