Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.11.21
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Nedelja, 14. november 2021 ob 17:16

Odpri galerijo

Zanimivo zakaj zločinska elita svoje izživljanje in genocid razkazuje tudi nad poklicnimi športniki? Na Brdu ob zelo dragi požrtiji razpravljajo o svojih namernih zločinskih ukrepih. Danes že zelo malo ljudi ceni naravno hrano, imajo raje industrijsko in GSO. Oblast laže in ljudje v strahu tečejo na škodljivo cepljenje. Ne cepite se nikakor, če ste postali noseči! Počasi, zelo počasi prihaja resnica in koristnost smrtonosnih cepiv je le še 13%

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 23. Jan 2022 at 16:25

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.1.22
Tudi pri nas obstajajo zdravniki s človeško moralo. V Kanadi vrgli iz bolnišnice 4 letnega bolnega dečka, ker družina ni cepljena. Nekdanji komunisti odločno za cepljenje. Italijanski novi Mussolini bo od febrauarja naprej pobijal vse Italijane nad 50 let! Cepivo proti kovidu je tako dobro, da se populacija zelo zmanjšuje. Škoda, da množice verjamejo tako 5G kot smrtonosnim cepivom!

Sat, 22. Jan 2022 at 18:27

52 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.1.22
Smo govorili o visokih številkah lažnih okužb samo zato, da boste naivno odšli na dneve cepljenja. Kljub obveznemu cepljenju in trikratni precepljenosti je Avstrijski kancler spet lažno okužen. Čaka nas kibernetski napad na hrano, torej na lakoto po načrtu. Ob nastopu šefa Pfizerja pred enim letom pove, da je Pfizer cepivo 100% učinkovito, danes, da je povsem nekoristno!

Fri, 21. Jan 2022 at 16:57

72 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.1.22
Nove stranke so obvezne v Sloveniji, a je predpogoj, da so vezane na korporacije. Povečanje števila okuženih po testih so posledica kupljenih "pravih" testov. Množično cepljenje na Kitajskem je znanstveni predpogoj najti dovolj novih mutiranih virusov. Zelo veliko je ljudi, ki bi si morali amputirati zdrave noge, zato se enostavno cepijo proti lažnemu Kovidu!

Thu, 20. Jan 2022 at 16:36

71 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.1.22
Ni panike zaradi mrtvih od cepljenja, na milijone novih delovnih strokovnjakov že čaka v škatlah. Nikjer okuženih, številke pa rastejo. Kovid ne da dovolj mrtvih, zato je treba nad Rusijo. Ko pa je Vasle zaljubljen v Janeza. Je šef WHO dobil v Etiopijo sporočilo, da bo polovico Slovencev zapadlo v lažni omikron. Ko imaš Kovid in 5G lahko nadzoruješ narod!

Wed, 19. Jan 2022 at 16:44

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.1.22
Kazahstan gori zaradi mnogih podtikanj, tudi in celo glavni razlog pa je nasilno cepljenje. Niti vojaki Hitlerja si niso mogli predstavljati, da bo v letu 22 še mnogo huje kot so oni morali živeti. Ste si kdaj zares predstavljali, da bodo mediji zgolj vir sramotnih laži? A zakaj testiramo? Rabimo ogromno lažnih pozitivnih izvidov!

Tue, 18. Jan 2022 at 16:35

79 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.1.22
Tudi vremenarji zelo radi lažemo o globalnem segrevanju znotraj Great Reset. Zelo moramo lagati, če hočemo do 19. januarji priti z lažmi do 10 tisoč okuženih ta dan. Francozi vedno bolj sovražijo Rothschildovega sinčka. So včeraj testirali politične možgane in je bila številka prevelika, da je ne bi raje na kovid vrgli. V Kaliforniji morajo okuženi zdravstveni delavci obvezno na delo.

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.11.21