Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.11.21
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Nedelja, 14. november 2021 ob 17:16

Odpri galerijo

Zanimivo zakaj zločinska elita svoje izživljanje in genocid razkazuje tudi nad poklicnimi športniki? Na Brdu ob zelo dragi požrtiji razpravljajo o svojih namernih zločinskih ukrepih. Danes že zelo malo ljudi ceni naravno hrano, imajo raje industrijsko in GSO. Oblast laže in ljudje v strahu tečejo na škodljivo cepljenje. Ne cepite se nikakor, če ste postali noseči! Počasi, zelo počasi prihaja resnica in koristnost smrtonosnih cepiv je le še 13%

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 10. Aug 2022 at 16:37

69 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.8.22
WHO zelo misli na Slovenijo, 750 tisoč mrtvih si želijo. Prikrito svetu se polovica Američanov bliža lakoti. Uspevajo s HAARP postajami vročinske rekorde rušiti. Kako ubogi so novorojenčki mater, ki so nasedle cepljenju!

Tue, 9. Aug 2022 at 16:29

91 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 31.7.22
Začnimo se upirati odločno proti 5G, kot kmet v Franciji! V zadnjih dveh letih se je smrtnost športnikov med nastopi dvignila za 1700%! Midva pa res ne Putina ne Rusije ne marava. Od utrujenosti od nič dela je čas za počitnice. Več kot 500 Ameriških zdravnikov bo tožilo državo, ker so jih hoteli nasilno cepiti!

Mon, 8. Aug 2022 at 16:42

89 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.7.22
Kako nazorno deluje tehnologija - kjer je ukazano gori, nasproti pa poplave. Ptice po 5G pa umirajo v milijonih! Predvsem pravi piloti so še vedno na delu! Zaupajte nam, špricamo in cepimo vas za vaše dobro na hitro! Najina ljubezen med kozo in opico je izjemna. Da bi naivni narodi verjeli v globalno segrevanje morajo z laserji iz vesolja rezati ledenike na severu in jugu. In jaz delam na lakoti in genocidu zemljanov!

Sun, 7. Aug 2022 at 16:35

100 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 29.7.22
Zelo lepo je delati kot prijatelj, le paziti je treba, da prijateljstvo nekaj časa ni razkrito. Ne more Zahod dovoliti RT, če ta pove resnico tudi o Iraku in Ukrajini. Lahko vam zagotovo povem, da bo jutri dež. Prihaja normalna zima in potrebno bo zgraditi igluje. 5G uniči vse nepotrebne možgane, doseči je treba rano obratno in naj uniči vse zločinske. Tega pa res nismo vedeli, da so naši sodniki večinoma istospolno poročeni.

Sat, 6. Aug 2022 at 18:18

103 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.7.22
Je Hašek po hokeju vstopil v ligo pogoltnih, zaradi milijonov, seveda! Celo gasilci nočejo 5G stolpa poleg delovnega mesta, zakaj bi ga vi poleg doma? In Irska po ukazu elite stopa po poti Nizozemske. Bil je izjemen erotični večer v Ukrajini! Ko zares napovedujejo dež morajo dobro naškropiti nebo! Ukrajinska vojska pa le na LGBT paradah uspešna!

Fri, 5. Aug 2022 at 16:50

117 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.7.22
Danes je pa res enostavno osušiti področje in ga zažgati! Sem v Kijevu in dežela svastike je zame navdih! Celo Michael Obama se je odločil, da gre na Ameriške volitve 24. Ker zmanjkuje hrane je treba človeško meso začeti uporabljati! Celo smrdečo vodo bodo očiščevali in jo dali ljudem za pitje!

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.11.21