Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.9.21
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Ponedeljek, 13. september 2021 ob 16:47

Odpri galerijo

Podatke je treba brati na straneh resnice ne v lažnih medijih. Bi hotela imeti igle kot obvezen morilski stroj v naši deželi. Niso krivi zlobneži na vrhu, ampak narod, ki jih voli, čeprav z goljufijami. Vsi cepljeni, da dobijo potni list in zaznamek za konec življenja. In kdo zares množično umira? Bolniki in žrtve nesreč ali cepljeni? Je namestnica Bidena lepo povedala kako zabita je!

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 28. Nov 2021 at 16:44

60 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.11.21
Slovenija ima ogromno zadolženega denarja, zato milijoni za letalo, s katerim bodo politiki pobegnili ni problem. Nekateri pa si celo zdrav zajtrk privoščijo, ker v špehu ne vidijo ničesar. Podtikanje covida je tudi pri starih slovencih razlog, da morajo prezgodaj v grob. So pa v fašistični Avstriji celo nekateri policaji zločinu obrnili hrbet.

Sat, 27. Nov 2021 at 17:04

104 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.11.21
  In kaj se razburjate, je pač prevzel mojo podobo. Je uradnik gledal TV in se povsem izenačil z nastopajočimi, saj so lagali o velikem številu okuženih. So Janezu podpisali njegovi lastniki dokument, da so maske zelo koristne. Anhovčanom pa je uspelo dobiti čisto pitno vodo, lahko jim samo iskreno čestitamo.

Fri, 26. Nov 2021 at 17:26

74 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.11.21
Stara ekipa in stare navade - ropanje naroda. Nižji uslužbenci pa pridno ubogajo in deželo peljejo v propad, brez izhoda. Nasilno cepljenje je samo sodobni izraz za koncentracijsko taborišče. Ko se maneken ob 30 letnici vsede ob ustavo in se sprašuje kam se je to vsedel. Koliko je hinavcev, ki zagovarjajo vladne zločinske ukrepe v javnih prostorih!

Thu, 25. Nov 2021 at 16:51

132 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.11.21
Prazna igla je prekrasen razlog za fotografe in medije. In miselnost zločinske svetovne elite je že tu - imeli boste nič in boste zelo srečni. Loredana odpustili, ker svojim uslužbencem ni dovolil delati v praznih kovid sobah. Vem, da sem v zelo umazanih vodah, a kaj, ko lahko pijem kolikor hočem. Elektrotehniki se spoznajo celo na farmacevtsko dejavnost. Bodo gasilci čuvali vhode na Pošto pred PCT? Pa se še enkrat nasmejte, ko gre pred kamere tudi maneken.

Wed, 24. Nov 2021 at 17:28

141 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev nadan 15.11.21
Satanistične združbe danes na polno delujejo, na žalost. Neuporabna cepiva danes niso za ohranjanje vašega zdravja, ampak za njegovo uničenje. Ko ti doktor pove, da so danes zdravniki le uslužbenci svetovne mega farmacije. Smo ob dnevu slovenskega jezika vpeljali kar nekaj zdravstvenih novih besed. In norčevanje na UKC ostaja nemoteno.

Tue, 23. Nov 2021 at 16:46

105 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.11.21
Svet se mora dvigniti, pa naj bo to Nizozemska, kot včeraj in Slovenija, ki spi! 200 suženjskih držav pa je podpisalo nategunski podnebni sporazum, ki je namenjen zgolj zapiranju držav. Pri laganju pa je najhujše tisto o Bergamu, ki ga ni bilo. Avstrija to dela preko vračanja v nacizem. Nihče pa ne pove, da s cepivi povzročajo krvne strdke, ki ljudi uničijo, namenoma. Nastradali pa bodo samo zdravi, ki vedo, da se ne smejo cepiti!

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.9.21