Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.8.21
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Nedelja, 5. september 2021 ob 17:35

Odpri galerijo

Izumitelj farmacije je že vedel kako do preveč denarja brez vašega zdravja. Prihaja obvezno nasilno cepljenje, ker je plan genocid pred vrati. Kot ravnatelj morate podpirati smrtonosno cepljenje. Vsak teroristični napad ima politično ozadje iz elitne tujine. Bo jutri za izdajo PCT dokaza že potrebnih 8 cepljenj?

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 19. Jan 2022 at 16:44

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.1.22
Kazahstan gori zaradi mnogih podtikanj, tudi in celo glavni razlog pa je nasilno cepljenje. Niti vojaki Hitlerja si niso mogli predstavljati, da bo v letu 22 še mnogo huje kot so oni morali živeti. Ste si kdaj zares predstavljali, da bodo mediji zgolj vir sramotnih laži? A zakaj testiramo? Rabimo ogromno lažnih pozitivnih izvidov!

Tue, 18. Jan 2022 at 16:35

54 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.1.22
Tudi vremenarji zelo radi lažemo o globalnem segrevanju znotraj Great Reset. Zelo moramo lagati, če hočemo do 19. januarji priti z lažmi do 10 tisoč okuženih ta dan. Francozi vedno bolj sovražijo Rothschildovega sinčka. So včeraj testirali politične možgane in je bila številka prevelika, da je ne bi raje na kovid vrgli. V Kaliforniji morajo okuženi zdravstveni delavci obvezno na delo.

Mon, 17. Jan 2022 at 17:31

62 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.1.22
Kako na TV ekranu natančno vidite, da necepljeni preganjajo poštene strokovnjake, kajne? Od danes bo na Janševi RTV samo še resnica in oddaje o zdravi hrani. Če ne bi bilo dobrosrčnih oblastnikov bi virusi že pomrznili zunaj. Samo glejte TV in pijte zdravo pijačo. Dragi Italijani, pozabil sem vas pred več kot 75 leti cepiti, zato bom to naredil zdaj!

Sun, 16. Jan 2022 at 18:55

67 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.1.22
Blagi prehlad v medije plačano vnaša prvi bančni zdravstvenik. Jaz pa sem tudi plačano navdušen nad depopulacijskim cepljenjem proti lažnemu virusu. Bomo znanstveniki vrednotili omikron cepiva, po preverjanju bančnega računa. Da sem predsednik Kanade sem moral že dolgo nazaj podpirati zlorabo otrok. WHO laž širijo vsi, ki so zadovoljni z višino plačila. Moje visoke šole že od leta 1992 učijo vladne prostituke o korona virusu!

Sat, 15. Jan 2022 at 16:44

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.1.22
Za vsakega lažno odkritega okuženega je namenjenih 3400€. Na Kitajskem pred OI zelo malo okuženih, zato zapirajo mesta na veliko. Nadal že ve skozi denarnico kdaj in koga je treba cepiti. Očitno je korona del prostitutskega sistema. In zdaj Cerkveni noivinarji po zaslugi Pahorja bivakirajo v RTV SLO. Neuvrščeni so celo premikali določene stvari, danes ne smejo biti nikjer prisotni!

Fri, 14. Jan 2022 at 16:30

86 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.1.22
Sva preverjala in ugotovila, da cepiva butec in butec nič ne pomagajo lažnemu virusu! V Kazahstanu pa vre zaradi nasilnega obveznega cepljenja. Nič vredni testi eliti vedno pokažejo kje je največ novih lažnih okuženih. A 10 milijonov jih je že smrtonosno cepljenih vsak dan? V Šempetru ležijo v bolnici kašljajoči, pa morajo mediji napisati, da sta med njimi le dva cepljena ostali pa so trajno bolezensko pocepljeni.

Prijatelji

Vid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna KosGORAZD Gogo VELNER -  DJoʞkoVitomir Horvat

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.8.21