Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.8.21
Božo žabjek
Slovenski in svetovni politični hlev

Nedelja, 5. september 2021 ob 17:35

Odpri galerijo

Izumitelj farmacije je že vedel kako do preveč denarja brez vašega zdravja. Prihaja obvezno nasilno cepljenje, ker je plan genocid pred vrati. Kot ravnatelj morate podpirati smrtonosno cepljenje. Vsak teroristični napad ima politično ozadje iz elitne tujine. Bo jutri za izdajo PCT dokaza že potrebnih 8 cepljenj?

Galerija slik

Zadnje objave

Mon, 30. Jan 2023 at 16:44

0 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.1.23
5G v šolah je zelo pomemben, celo 600€. Macron hoče spremembo pokojninskega zakona, zato je milijon Francozov na cesti, kot pri nas. Počasi bodo v delavnicah delali samo še roboti, le na snegu pravi ljudje. Gasilec je beseda leta, politik je prepovedana beseda. Si je ta služil s kovid zločini premiersko mesto v Novi Zelandiji.

Sun, 29. Jan 2023 at 17:01

84 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 20.1.23
Je gospa neverjetno zadovoljna za svoje služabništvo globalistom. Je Finska preblizu Ukrajini in norosti, zato hoče tam vojno še 15 let. A zakaj imajo vlaki iz Kamnika toliko zamude? Bo komisar za EU socialno pomoč pomagal izdatneje predsedničenemu možu?

Sat, 28. Jan 2023 at 16:40

81 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.1.23
Aplikacija za ogled porabe državnega denarja je v stadiju nedosegljivo prebivalstvu. Če ljudje nočejo cepiv in krave ne prenehati naravno delovanje je odstop edina rešitev. So vzgojiteljicam odobrili višje plače, torej boste to z višjimi cenami vrtcev pokrili vi sami. Muzej razkrivanja resnice so morali zapreti!

Fri, 27. Jan 2023 at 17:03

71 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.1.23
Politika se dotakne upokojencev le kadar jim bodo ti koristili v njihovih načrtih. Usklajevanje o denarju v zdravstvu ni težko za oblast. Če hoče preživeti mora mož Predsednice dobiti socialno mesečno pomoč 850€. V Trbovljah zelo skrbijo za upokojence, z ogrevanjem jim vzamejo  vse.

Thu, 26. Jan 2023 at 16:25

102 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.1.23
So Slovenski Šumi preselili v novo deželo k staremu tujemu lastniku. Bodo cepili živino proti kovidu, da bodo polni zdravja ljudje lažje umirali. Zgornja pokvarjena elita si želi, da bi ljudje za vedno odšli pod polnim 5G sistemom. Ne morete stavkati, če vam je župan že določil nove plačilne ulice.

Wed, 25. Jan 2023 at 16:35

100 ogledov

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.1.23
So moje gazde na ta depresiven dan v letu prišle s solzami v očeh domov, pa je bila plača. Rojena v Rusiji danes beži v Nemčiji pred nacisti, ki jo hočejo cepiti.Tudi naša ministrica si je v Davosu vzela veliko časa za elitno podučevanje. Polovica Slovencev se ne more obogatiti, ker nimajo kje vzeti! Se država zadolžuje, da rešuje vladno in vso vodilno osebje.

Zadnji komentarji

Prijatelji

Ursus BruskinVid Dobnikarachilles arrowFranc MihičRodovni VrtičkarBranko BrinkoČrt TavšDan SodniMarijan ŽuparićDominik KrajcarAni  Bidar osebni blogDruštvo  CZPNNlom buchelaSodni DanGoran Smuksimon avsecTamara Kranjec-LaganinSTOP The NWODavid KodbaDejan KosAndrej SlovenijaMarko JezernikRadmila ČučakJanez GrilAnsar AllahZlatko herncicbarbka sprukOgard KavonMajin MaražKeyser  SozeRock ForMoneyAna Kos

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.8.21